Skip to main content

Naţionala de tineret se vede pe TVR. Postul public a câştigat drepturile de difuzare

 
Foto: ProSport
Foto: ProSport

Drepturi TV. Meciurile naţionalei de tineret se văd la Televiziunea Română. Postul public va transmite în exclusivitate meciurile României U-21 din preliminariile EURO 2023.

Publicitate

Conform contractului semnat de TVR cu Federaţia Română de Fotbal, telespectatorii vor putea vedea cele 10 meciuri, dintre care cinci disputate acasă, iar cinci în deplasare, pe care Naţionala de Fotbal U21 a României le va susţine în perioada 2021-2022.

Partidele se văd şi în Republica Moldova, pe TVR Moldova.

Doina Gradea, Preşedinte-Diector General TVR:

„Pe o piaţă a drepturilor de sport acaparată aproape integral de posturile tv dedicate care fac ofertă comună, sunt extrem de bucuroasă că TVR a câştigat aceste drepturi. Este normal ca echipa naţională a României să fie văzută la televiziunea publică, singura cu acoperire de aproape 100% şi care oferă semnalul gratuit cetăţenilor români. De asemenea, e bine să menţionăm că şi românii de dincolo de Prut vor putea vedea aceste competiţii prin intermediul TVR Moldova.”

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF:

„Echipa naţională revine la Televiziunea Română într-un moment în care urmează un turneu final european, al doilea consecutiv pentru naţionala Under 21. Ne dorim cu toţii să retrăim cât mai curând emoţia din vara lui 2019, când, şi datorită postului naţional, toată România a fost cu ochii pe prestaţia jucătorilor noştri de la Campionatul European.

Cele mai importante momente ale echipei naţionale din istorie au putut fi urmărite la TVR şi sperăm cu toţi să avem parte în continuare de cât mai multe astfel de evenimente. Mai mult decât atât, naţionala Under 21 va putea fi urmărită acum şi în Republica Moldova, acolo de unde tricolorii au primit multe mesaje de încurajare în Peluza Tricoloră înainte de duelul cu Danemarca.”

Meciurile României U-21 erau transmise până acum pe Pro TV şi Pro X. Micii tricolori s-au calificat pentru a doua la rând la Euro, după un egal cu Danemarca, 1-1, în urmă cu o săptămână.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Iată cum ,indirect, Burleanu, matură pe jos cu Protv! S-a văzut cu sacii în căruță si gata, trăiască TVR. Sa vedem acum ce sponsori va atrage FRF cu meciuri difuzate pe TVR. Sau nu gândește pana acolo?
  • geo geo
    Asteptam ca si nationala ”mare” sa revina la TVR.
  • Mile Mile
    Bravo ca ajung in moldova postaci
  • Miu Miu Miu Miu
    Si cele din primavara urmatoare?Si euro 2020/1 la pro tv?

Trimite un comentariu

sus