Skip to main content

OFICIAL. Un nou post a primit licenţa de emisie. Patronul: Iulian Uţă, cel care are înregistrată marca #Rezist. Cartianu, emisiune politică

 
OFICIAL. Un nou post a primit licenţa de emisie. Patronul: Iulian Uţă, cel care are înregistrată marca #Rezist. Cartianu, emisiune politică

CNA. Nou post de televiziune pe piaţă. Până acum era online, acum emite şi pe reţelele de cablu. Este vorba de Profi 24 TV, televiziune care a primit licenţa de la CNA astăzi, după ce în urmă cu două săptămâni nu a obţinut voturile necesare.

Publicitate

Iulian Uţă (care, în trecut, a înregistrat la OSIM marca #Rezist) este patronul noului post de televiziune, care va emite regional, în judeţul Argeş.

Jurnalistul Grigore Cartianu va modera pe tv o o emisiune - „Verde-n faţă” - care va aborda teme politice.

Iulian Uţă, patronul televiziunii, a venit cu o solicitare pentru licenţă pe 14 octombrie, dar nu a primit un aviz favorabil. Atunci a obţinut 5 voturi pentru, în condiţiile în care avea nevoie de şase.

După o reluare a votului şi o rediscutare, Uţă a primit astăzi licenţa pentru Profi 24 TV cu unanimitate de voturi.

Cine este patronul Uţă?

Iulian Uţă este proprietarul ziarului Profit. În 2017 a înregistrat la OSIM marca #REZIST. Totodată, Uţă a publicat pe site o informaţie în 2016 cum că Regele Mihai ar fi murit. Informaţia a fost dezminţită de Casa Regală la vremea respectivă.

Uţă vrea să lanseze noua televiziune alături de soţia sa, Alina Uţă. Amândoi deţin câte 50% din acţiuni. De asemenea, se estimează că televiziunea îşi va începe emisia pe 15 noiembrie.

Profi 24 TV se va vedea, în prima fază, pe RCS-RDS.

CITEŞTE ŞI: Grigore Cartianu, emisiune la un nou post TV regional. Azi a cerut, dar nu a luat licenţa. Patronul e cel care a înregistrat la OSIM marca #REZIST

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    Un nou fâs. Probabil va promova scandalurile de toate felurile spre deliciul amatorilor de așa ceva. Nimic despre HD sau 4K, un emițător acolo și el. Nu e cam puțin ?
  • DODO DODO
    pacat de cartianu ca s-a ingropat la o tv mica si izolata
  • didi didi
    cu gregoar l ecrivain pe noi culmi ale jurnalismului...

    @antim, despre ce oras e vorba? astepti la #profit sa te informezi corect? e plin netul de site-uri corecte. nu vreau sa fac reclama, dar te uiti si tu la trafic si iti dai seama.
  • Antim Manole Antim Manole
    În sfârșit va apărea o televiziune net superioara în orașul ăsta încercat de trădători, hoți de curent , indivizi dubioși care și-au făcut televiziuni de hotel și manelisti moraliști. Restul sa le desființeze ca nu fac nimic prin peisajul autohton decât sa aducă talente recunoscute ca fiind șantajisti prin orașele conduse acum de foști gazetari. Indivizii astia de patroni locali, deghizați în politicieni de nici 0,5% la alegeri au adus peste tot un deserviciu breslei.

Trimite un comentariu

sus