Skip to main content

DERAPAJ. Atac la Ciutacu pe Realitatea Plus: „Ciutacu, unul dintre acoperiţii din presă. Trebuia să stea zece ani în puşcărie”. Reacţia lui Ciutacu

 
DERAPAJ. Atac la Ciutacu pe Realitatea Plus: „Ciutacu, unul dintre acoperiţii din presă. Trebuia să stea zece ani în puşcărie”. Reacţia lui Ciutacu

DERAPAJ. Realitatea TV a găzduit o serie de atacuri la adresa realizatorului Victor Ciutacu, de la postul România TV. „Ciutacu este unul dintre acoperiţii din presă. Trebuia să facă puşcărie”, a titrat Realitatea Plus pe burtiere, vineri seară. Au fost vorbele lui Cristian Rizea, fost deputat condamnat la închisoare şi fugit din ţară, într-un interviu înregistrat.

Publicitate

Victor Ciutacu a reacţionat şi anunţă că îi va da în judecată atât pe Rizea, cât şi pe cei de la Realitatea Plus.

Acuzaţiile, aduse fără probe, au fost făcute vineri seară, într-o emisiune moderată de Anca Alexandrescu (fostă consilieră a lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă) şi de Bogdan Muzgoci.

Bucata difuzată vineri este parte a unui interviu mai mare, dat pe bucăţi în ultimele săptămâni la Realitatea Plus.

Anca Alexandrescu i-a cerut dovezi lui Rizea. A şi spus înainte de a da filmul că nu sunt dovezi la ce spune Rizea. Totuşi, chiar şi în lipsa acestora, au fost date pe post. Au fost date pe post şi fără o reacţie de la Ciutacu.

Printre altele, Rizea a vorbit şi despre „legăturile din Monaco” ale lui Ciutacu. Pe scurt, a spus (transcript via realitatea.net):

- E un mare a mator de petreceri, de sprituri cu Dragos Dobrescu, cu Codrut Marta si cu Ilan Schwartzenberg. Si era un mare amator de restaurante de lux in Monte Carlo, dar pe banii smecherilor pe care i-am nominalizat mai devreme, daca va veti duce cu poza lui in rest din Monte Carlo.

- Dobrescu ii dadea bani pentru shopping in Monaco, sa-si faca omul cumparaturile.

- Haideti sa-l devoalam, ca nu avem ce sa facem (...)

- E vorba de unul care tot asa o face in fiecare seara, vrea el sa dea ora exacta in presa si la combinatii cu Elena Istode si cu Cristoiu. La acel scenariu a fost complice cu mine si cu Ion Cristoiu. E vorba, stimati romani, de Victor Ciutacu.

- Domnul Ciutacu, daca legea era aplicata ca si pentru fratii Iancu, ca si pentru domnul Margarit - asociatul fratilor Iancu, domnul Ciutacu trebuia sa stea 10 ani in puscarie. O spun clar, categoric!

Anca Alexandrescu i-a cerut dovezi lui Rizea pentru cele spuse, însă fostul deputat nu a venit cu probe care să-i susţină afirmaţiile. Mai mult, nici în emisiune nu au fost aduse alte probe.

Anca Alexandrescu: Este un jurnalist remarcabil Victor Ciutacu si va trebui sa aduci …

Cristian Rizea: Bineinteles! Sa ma dea in judecata, Anca! Sa intre in direct cu mine sa imi spuna ca nu este adevarat, sa aiba tupeul asta. Pentru ca eu il cunosc de cand baga mana la spagi, cand era consilierul lui Ovidiu Musetescu la APAPS.

Anca Alexandrescu: În afară de vorbele tale să ştii că eu nu am niciun fel de probe şi să ştii că eu sunt obligată să te întreb …

Emisiunea de vineri a coincis şi cu un alt eveniment care l-a avut în prim-plan pe Rizea: A fost arestat pentru o perioadă de 18 zile, la Chişinău, conform Libertatea.

CONTEXT. În martie 2019, fostul deputat Cristian Rizea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani şi 8 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor. Vineri, pe 6 noiembrie 2020, a fost reţinut la Chişinău. Ministerul Justiţiei a transmis în Republica Moldova o cerere de extrădare pe numele lui Cristian Rizea.

De notat că materialul despre Ciutacu a fost anunţat cu câteva zile înainte, într-o altă emisiune, chiar de către Anca Alexandrescu. Nu spus cu subiect şi predicat pe cine vizează dezvăluirile care vor urma, dar a spus:

„Am primit acum un mesaj de la un jurnalist care mă face sifonăreasă. Nu vreau să îi spun numele că să nu îi fac publicitate. E unul dintre jurnaliştii care lua şpagă de la băieţii şmecheri. Ştiu de unde vine atacul, de la domnul Sebastian Ghiţă. Voi aţi luat şpăgi şi noi avem dovezile”, a spus Anca Alexandrescu.

Ciutacu: Valul de dejecţii aruncat la Realitatea de spălătorul de bani Rizea îşi va găsi răspunsul în instanţă

După emisiunea de la Realitatea Plus, Victor Ciutacu a reacţionat pe contul de Facebook. Anunţă că îi va da în judecată atât pe Rizea, cât şi pe Anca Alexandrescu şi pe Bogdan Muzgoci (pe care-l numeşte „no name”). Muzgoci a fost la rândul lui ţinta unui atac din partea România TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Ciutacu a spus, printre altele:

„Orice acţiune e urmată, fizic, de reacţiune, iar orice datorie trebuie plătită. Motiv pentru care valul de dejecţii pe care mi le-a aruncat în cap la Realitatea traficantul de influenţă şi spălătorul de bani Rizea la Realitatea îşi va găsi răspunsul în instanţă.

Aproape tot ce a debitat el pe post despre mine, cu aerul superior al cunoscătorului care frecventează mediile înalte de putere, e o însăilare grandioasă de minciuni gogonate. Combinată, pentru impresie, cu o tentativă de revistă a presei, greşită şi aia calendaristic.

Nu sunt atât de tâmpit să şterg în public de flegmele mizerabilului. În plus, de aia s-a inventat justiţia.

Alături de el, o să mă văd în faţa judecătorului şi cu Anca Alexandrescu, aflată în căutarea migăloasă a (re)descoperirii tainelor jurnalismului la 50 de ani.

Nu în ultimul rând, va fi citat procedural şi no name-ul ăla plin de el pe care Ancuţa îl foloseşte să rostogolească pe post golăniile pe care nu vrea ea să şi le asume. Şi care, acum câteva luni, încerca să schimbe mediul de lucru şi se cerea, în scris, la România TV”, a scris Ciutacu.

GALERIE FOTO. Burtiere de la Realitatea Plus, despre Ciutacu

Citeşte şi: DERAPAJ. "Propagandist", "controversat", "implicat în scandaluri". România TV, atac fără dovezi la un jurnalist Realitatea şi la tatăl acestuia

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    si daca sint si dovezi? atunci tot derapaj se cheama ? prestatiile lui ciutacu ne duc spre a da dreptate realitatii cu pacatele ei cu tot Si tot aici a aparut ceva bomba despre ponta ( cica arunca avioane de la fereastra ) si toata lumea chitic !
  • Insider Insider
    Ciutacu nu e ce se crede, dar pe langa Alexandreasca și Muzgoci e un titan. Ea e penibilă în multe apariții (un fel de Alexandra Păcuraru mai bătrână), în timp ce Bogdănel a devenit turnător la Maricel Păcuraru după ce a fost *** sifonar la Cozmin Gușă. Așchia nu sare departe de trunchi, pentru că Bogdan Muzgoci e fiul lui Doru Muzgoci, controversat politician local din Nehoiu, de ale cărui fapte de arme și interviuri cu mascati e plin internetul.
  • Adi Adi
    Nu stiu dacă e adevărată asta dar stiu că Ciutacu s-a tot aciuat pe lângă diverși,,sponsori,, A lucrat pentru Voiculescu și acum pentru Ghiță. Asta e suficient.
  • geo geo
    Un interviu facut pe ton familiar, si de o parte si de alta... va trebui sa aduci... În afară de vorbele tale... Sa ma dea in judecata, Anca...
  • Miu Miu Miu Miu
    E clar.Si Muzgoci?Fain,ne rafuim public in noiembrie 2020

Trimite un comentariu

sus