Skip to main content

Roxana Hulpe rămâne la Pro TV. I-au oferit ce îi dădea şi Prima TV: prezentare de jurnal

 
Roxana Hulpe rămâne la Pro TV. I-au oferit ce îi dădea şi Prima TV: prezentare de jurnal

Au întors-o din drum. Jurnalista Roxana Hulpe rămâne la Pro TV, după ce, iniţial, ajunsese la un acord de principiu pentru a trece la postul Prima TV.

Publicitate

Hulpe urma să prezinte un jurnal la Prima TV - cel din weekend, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Şi Pro TV i-a oferit prezentare de jurnal, tot în weekend.

Din 15 noiembrie, Roxana Hulpe va prezenta Ştirile Pro TV de dimineaţă (de la ora 7.00), în fiecare duminică, alături de Cosmin Stan, după cum anunţă azi chiar Pro TV.

În cursul săptămânii, la pupitrul Ştirilor de dimineaţă sunt Andreea Marinescu, Lavinia Petrea şi Mihai Dedu.

Hulpe intră la prezentare, dar rămâne şi reporter de teren.

Ce spune Roxana Hulpe:

”Am ajuns la pupitrul Ştirilor PRO TV, aici unde sunt toţi colegii mei din redacţie pe care îi vedeţi zi de zi. Care investighează, documentează, întreabă şi vă aduc cele mai importante informaţii cu aceeaşi dăruire şi precizie. Ei vă aduc zilnic cele mai urmărite şi apreciate ştiri din România.

Documentate în detaliu şi privite mereu din toate unghiurile, astfel încât realitatea să ajungă, aşa cum sunteţi obişnuiţi de 25 de ani, neştirbită în casele dumneavoastră. De aceea rolul pe care îl primesc acum este atât de încărcat de responsabilitate, pentru că voi prezenta munca celor mai buni reporteri, operatori şi editori din România.

E o responsabilitate uriaşă pentru mine, dar şi o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlineşte 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele ştiri ale zilei.

Rămân însă şi pe teren ca reporter şi voi continua zi de zi să aflu, să ştiu, să înţeleg, să vă arăt realitatea în imaginile supinse de colegii operatori”.

Roxana Hulpe Carte de vizită:

  • A venit la Pro TV în urmă cu cinci ani, ca reporter pe social. Ulterior s-a specializat pe educaţie.
  • Înainte de Pro TV, a lucrat la TVR Cluj, aproape doi ani şi la începuturile Look TV, post deţinut la acea vreme de Arpad Paszkany.
  • Este absolventă a facultăţilor de Litere şi de Geografie, instituţii ale Universităţii Babes-Bolyai.

GALERIE FOTO.

Citeşte şi: Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Direcţia?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Radulescu Ana Radulescu
    Emiteti?
  • Mile Mile
    La ce sa te uiți 4k , singur acasă sd
  • Ana Radulescu Ana Radulescu
    ?
  • Ana Radulescu Ana Radulescu
    1.Allex cand emiterii Protv 4k
  • Cesnaviciosu Cesnaviciosu
    Vă daţi seama ce păruială şi ce gherăială o să fie la Pro dacă se întâmplă ceva cu Esca? (cine ştie, poate o răpesc extratereştrii ca să o pună în fruntea civilizaţiei lor, de exemplu). Dascălu, Andoni, Petrea, Marinescu, cele 2 Enache, Stan, Leonte, ba de la o vreme şi duduia Hulpe, toţi o să se încaiere pe viaţă şi pe moarte pe jilţul fostei Prompteriste Naţionale, ajunsă de-acum Împărăteasă Intergalactică. Ce mai, ar fi circoteca secolului. E.T., vino şi ia-o!
  • Gabi Gabi
    Întrebarea e de ce doar duminică și nu și sâmbătă. Parcă prea multe combinații între prezentatori.
  • Sabina Sabina
    ddd ,se zvoneste ca de la 1 decembrie va trece la 4 K ,dar nu stiu ceva sigur
  • ddd ddd
    Mă bucur foarte mult că Pro TV încă arată că dacă vrea să își păstreze oamenii are pârghiile să o facă foarte mulți oameni au plecat și din cauza atitudinii managementului nu neapărat Din cauză de bani sau că vor să fie Andreea Esca în altă parte actuala conducere a făcut multe greșeli în ultimii doi ani cum au făcut și lucruri bune până în 2018 cred că a venit timpul dacă vor continua și sub noua conducere mama să repare niște greșeli
  • ddd ddd
    1 despre subiectul ăsta am vorbit la momentul oportun aici a fost responsabilitatea managementului și se pare că au înțeles asta 2 la auzit cineva pe Piersic Junior până acum pe materialele Pro TV?, că e unul nu și dacă se mai știe ceva despre modificările grafice și posibilitatea trecerii Pro TV în 4k?
  • geo geo
    Bravo, Roxy, ti-ai jucat bine cartile ! De data acesta. Ai negociat cu cei de la Prima TV, ba chiar se pare ca ti-ai dat acceptul ca sa mergi acolo, ca prezentatoare. Poate si pentru un salariu mai mare. Cei de la Pro TV au aflat asta si, pentru a nu isi pierde omul valoros care te numesti, ti-au încredințat pupitrul știrilor de dimineață, Și, pe viitor, poate și alte jurnale de prezentare a știrilor !
  • jk jk
    Deci de luni pana vineri prezinta toti 3?Si sambata?
  • Sabina Sabina
    Ma bucur ca ramane la Pro !Allex a avut dreptate

Trimite un comentariu

sus