Skip to main content

O investigaţie de impact deschide noul site Recorder. Cum arată noua „faţă” a publicaţiei?

 
O investigaţie de impact deschide noul site Recorder. Cum arată noua „faţă” a publicaţiei?

S-a relansat site-ul Recorder. O investigaţie de impact despre compania de stat Unifarm, semnată de Victor Ilie, deschide noul site. Platforma a fost schimbată din temelii: are un design nou şi o interactivitate mai mare.

Publicitate

Investigaţia lui Ilie îl vizează pe Adrian Ionel - omul care a condus Unifarm vreme de opt ani şi care aşteaptă să fie judecat într-un dosar de corupţie în care prejudiciul invocat de procurori este de doar 2,3 milioane de lei.

Pe scurt, este vorba despre achiziţiile de echipamente medicale şi ventilatoare necesare în pandemie, făcute de Unifarm în ultimele luni. Textul urmăreşte drumul banilor - 1,15 miliarde de lei (peste 230 de milioane de euro) - mutaţi din Trezoreria Statului în conturile Companiei Naţionale Unifarm, prin care Guvernul spera să rezolve rapid problema lipsei de echipamente medicale, după cum scrie Recorder.

Ancheta arată cum a ajuns Adrian Ionel în fruntea Unifarm, care este legătura sa cu un fost ofiţer SRI, dar şi cum maşini de lux şi case (unele cu vedere la Marea Neagră) erau trecute pe numele părinţilor şi socrilor săi.


Investigaţia completă, pe Recorder.ro


În continuare, Paginademedia.ro prezintă câteva imagini cu „noua faţă” a site-ului Recorder. Noul site a fost anunţat de jurnalişti în raportul de trei ani către cititori. Din ehipă fac parte: Mihai Voinea, Cristian Delcea, Răzvan Ionescu, Laurenţiu Ungureanu, Andrei Udişteanu, Alex Nedea, Alina Păduraru, David Muntean, Ionuţ Duinea, Anca Simina, Andreea Pocotilă, Victor Ilie, Isabela Pop şi Sergiu Dimitriu (informaţii complete despre fiecare, pe Recorder).

Galerie FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus