Skip to main content

TVR a aprobat: Cerbul de Aur s-ar putea ţine anul viitor, cu „respectarea eventualelor restricţii pe fondul pandemiei”

 
Foto | Paginademedia.ro
Foto | Paginademedia.ro

TVR a stabilit: Cerbul de Aur va avea loc anul viitor. Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat organizarea festivalului, în 2021, cu respectarea eventualelor restricţii pe fondul pandemiei COVID-19, anunţă Postul public.

Publicitate

Ediţia de anul viitor ar fi şi una aniversară, cea de-a XX-a.

Fondurile vor veni tot de la TVR, după cum spun tot oficialii televiziunii:

„Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat organizarea celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur în 2021, sub rezerva aprobării bugetului evenimentului prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al SRTv pentru anul viitor”, notează un comunicat de presă.

Reamintim că ediţia din acest an a fost amânată de pandemie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Televiziunea Română a reluat în 2018, după o pauză de nouă ani, Festivalul Cerbul de Aur în Piaţa Sfatului din Braşov, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Primarul Iasului s-a aratat interesat de organizarea Cerbului de Aur la Iasi.
  • Livia Bila Livia Bila
    Deci, mai pregatim un tun, ca in 2018. Shalit, Darvariu, Andras, Zgabercea, Gradea isi freaca mainile. Manoliu, fa-te ca lucrezi!
  • adi adi
    cred ca noul primar al Brasovului le pregateste o surpriza celor de la TVR... deja a declarat ca Cerbul de Aur nu isi mai are locul in Piata Sfatului si ca se impune o schimbare a formatului festivalului. Sper ca se va termina cu risipa banului public pe un festival invechit si fara audienta!
  • Livia Pila Livia Pila
    Sa speram ca anul viitor Gradea, Radu-Bre, Dirvariu, Tompea, Demeter, Vornicu - Shalit vor fi doar o amintire. Urita. Ca și covid ul

Trimite un comentariu

sus