Skip to main content

Mutare surpriză. Noua emisiune a lui Selly se vede şi la Prima TV. Postul anunţă când trece la HD

 
Mutare surpriză. Noua emisiune a lui Selly se vede şi la Prima TV. Postul anunţă când trece la HD

Mutare supriză. Prima TV va găzdui o emisiune realizată de vloggerul Selly (Andrei Şelaru). Este vorba despre producţia Selly Show, după cum anunţă staţia TV, emisiune pe care vloggerul a anunţat-o iniţial doar pentru online.

Publicitate

Va debuta la mâine, pe 1 Decembrie, de la ora 20:00. Va fi atât la Prima TV, cât şi pe online.

Dacă la debut show-ul se va vedea simultan pe TV şi pe online, de la a doua ediţie, Selly Show va mai întâi la TV şi apoi pe online.

Show-ul va urma formatul de „late-night show”, după cum Selly a declarat pentru Paginademedia.ro la finalul săptămânii trecute. Tot atunci, vloggerul spunea că emisiunea nu va urma „mentalitatea de TV”.

Pe scurt, producţia va avea 45 de minute, va conţine sketchuri, o parte cu invitat şi o parte de monolog. Mai exact, Selly va lua un subiect şi îl va trata pe larg, în emisiune.

La Prima TV, Selly Show va fi difuzat şi pe 4 decembrie. Din 12 decembrie, va fi în fiecare sâmbătă, tot de la ora 20.00.

În decembrie vor fi 6 ediţii, iar din ianuarie vor fi două pe săptămână.

Tot de mâine, Prima TV a anunţat şi emisiunea „Darul Cărţii”, care este o pastilă TV, difuzată zilnic timp de cîteva minute, în care invitaţii vor răsfoi cărţile preferate. Printre invitaţi se numără Irina Margareta Nistor, Carmen Tănase, Mihaela Tatu sau Paul Scarlat.

Va avea următorul program:

  • De luni până joi de la 15.55; 17:55; 19:25; 23:30
  • Vineri de la 15:55; 17:55; 19:25
  • Sâmbătă de la orele 10.30; 17:55; 19:25
  • Duminică de la 12:00; 17:55; 19:25

Tot pentru luna decembrie, postul anunţă şi trecere la HD, dar şi primele jurnale prezentate de Andreea Berecleanu. Toate aceste mutări vin în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Staţia a trecut, recent, la Clever Media, companie deţinută de Adrian Tomşa.


Citeşte şi: Selly, show nou pe YouTube. Va fi ca un late-night: „Râdem, ne distrăm, dar să rămânem şi cu ceva”


Citeşte şi: Andreea Berecleanu a bătut palma cu Prima TV. După 17 ani la „Observator”, va prezenta „Focus”


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tache Tache
    Cat de ipocrita este conducerea de la Prima TV de a ajuns sa promoveze un ***, golan si *** ?! Acestea sunt "valorile" pe care le dau ca exemplu copiilor ? Probabil ca acestia sunt viitorii parlamentari, viitorul de "AUR"... al Romaniei ? Ramane sa mai vedem la dvs. ceva gen Sosoaca Show ! Sa va fie rusine domnilor !
  • gore gore
    Show de *** !
  • geo geo
    Părerea mea este că Prima TV nu are publicul de care are nevoie Selly pentru a face audiențe bune. Adică adolescenți, tineri, public comercial. Probabil ca Nea Mărin miliardaru... ori un film din seria BD... ar scoate cifre mai bune decat show-ul lui Selly.
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Eu cred că este o mutare interesantă atât pentru Prima TV cât și pentru Șelly.

    Șelly vine cu notorietatea câștigată în online și cu niște idei bune.
    Dar o astfel de emisiune are nevoie de o armată de scenografi și de mulți invitați!

    În aplauzele unora și în huiduielile altora Șelly poate fi un nou Florin Călinescu!
  • BigBrother BigBrother
    Omul e in pierdere de forma deja . După 8 ani de Youtube, generația sa își schimbă opțiunile, are alte priorități...unii se mai și trezesc și dau cu capul de realitate, omul încearcă să se reinventeze. 8 ani de online e mult! Ca și în TV ( vezi Cârcotașii sau Trăsniții) , după atât de mult timp devii plictisitor. Nu cred că va fi lozul câștigător! Prima TV încearcă săraca. Bani de formate serioase nu are și dacă ar avea ele sunt cam toate luate. Inteligenta pentru formate originale noi...greu și costă. Încearcă orice. Încearcă să resapeze un Focus cu Andreea Berecleanu dar cu prea puține resurse in spate! A mai incercat odată cu Cristina Topescu ( fie-i țărână usoara) și tot resursele au fost problema. Cat despre emisiunea cu cărțile...copy paste după un format vechi Pro TV. Poate că asta e singura idee strălucită de până acum dar cu siguranță necomercială. A...vor mai fi niste meciuri de la viitoarele răposate Telekom Sport.
  • RzV RzV
    O mutare buna. Selly facea vizionari multe pe Youtube cu show-urile live si cu videoclipurile lui si cu siguranta va prinde si la TV fiind cel mai urmarit youtuber.
  • Adrian Adrian
    Asa cum se vede acum pe Orange TV Go e un pseudo HD, asteptam oficial trecerea in HD, pe cablu si mai ales la DIGI
  • jk jk
    Poate vedem HD ul de la ziua lor,de pe 17
  • Mihail Mihail
    @Sorin, iti poti face cont gratuit pe Orange TV GO si te poti uita si tu. E un soi de HD... asa, mai de test...
  • Bondar Dorin Florin Bondar Dorin Florin
    Deja ii in teste in format HD la Orange TV, poate cineva sa confirme?
  • constantin cozma constantin cozma
    interesant așa crește și prima

Trimite un comentariu

sus