Skip to main content

Selly, show nou pe YouTube. Va fi ca un late-night: „Râdem, ne distrăm, dar să rămânem și cu ceva”

 
Selly, show nou pe YouTube. Va fi ca un late-night: „Râdem, ne distrăm, dar să rămânem și cu ceva”

Selly (Andrei Șelaru) pregătește o nouă producție pe contul său de YouTube. Se numește „Selly Show” și va fi lansată de Ziua Națională, pe 1 decembrie, la ora 20:00. 

Va fi o producție complexă, filmată într-un studio construit special. Va urma formatul de „late-night show”, după cum a spus chiar el pentru Paginademedia.ro. Totuși, spune că emisiunea nu va urma „mentalitatea de TV”. 

De asemenea, a dezvăluit și subiectul primei ediții: emigrația. 

Publicitate

Pe scurt, va avea 45 de minute, va conține sketchuri, o parte cu invitat și o parte de monolog. Mai exact, Selly va lua un subiect și îl va trata pe larg, în emisiune. 

„Va fi o emisiune de 45 de minute, iar pe lângă formatul standard cu sketchuri, invitați și lucruri specifice vlogului va conține și o parte de monolog. Va fi punctul cel mai important din formatul emisiunii, când voi vorbi pe un subiect serios si complex. Va fi un format de late-night show. 

Eu folosesc cuvântul „emisiune” din greșeală. N-am vrea să fie confundată cu o emisiune TV. Nu ne propunem să respectăm reguli obosite de televiziune.

Ne inspirăm și de la John Oliver, iar în fiecare ediție o să avem un monolog de 15-20 de minute, în care o să abordăm un subiect serios.

O să îl despicăm și o să încercăm să o explicăm lucrurile pe ințeleseul tuturor, făcând și glume. Practic, va infotainment. Râdem, ne distrăm, să rămânem și cu ceva. Acest segment e cel la care vom munci cel mai mult”, a spus Andrei Șelaru pentru Paginademedia.ro. 

Emisiunea va avea o frecvență săptămânală și va apărea în fiecare vineri, cu excepția lansării (care este marți). Vor mai fi ediții 4, 11, 18, 24 și 31 decembrie. 

Vlogger-ul a mai spus că emisiunea se va vedea pe canalul principal de YouTube, dar bucăți vor fi postate și pe canalul secundar Selly Show. De asemenea, tot acolo va fi urcat și interviul intergral (un podcast de 45 de minute), cu invitatul principal al ediției. 

„Totul va fi filmat dintr-un studio construit special pentru emisiune. Se va filma în incinta Afi Cotroceni, după cum a spus Selly, într-o hală dedicată special show-ului”, a mai adăugat acesta. 

Alte lucruri pe care le-a mai spus Andrei Șelaru, despre noua sa producție:

- Nu vom avea mentalitatea de TV. Eu vreau să fac conținut bun, indiferent unde el ajunge. Trecem de la vlog, la o întreagă operațiune, cu o echipă mai mare, cu o producție mai mare, dar cu totul bine pus la punct.

- Am făcut schimbarea aceasta pentru că mi-am dat seama că stilul de vlog mă limitează foarte mult, adică să filmez azi, să montez mâine și să public peste două zile. Trebuie să îți formezi o echipă bună și să ai o organigramă pusă la punct. 

- Este cel mai mare upgrade la conținutul pe care îl fac. Se face cu resurse mari, pe un platou construit de la zero.

- Am discutat puțin despre primul subiect al emisiunii. Inițial ne gândeam la ceva motivațional pentru că este 1 decembrie, dar nu. Am hotărât să vorbim despre emigrație, care este un subiect foarte important pentru țara noastră. 

- Avem și o echipă de documentariști în spate. Vom verifica fiecare informație și vom încerca să fim obiectivi și apolitici. Vom aborda toate subiectele care constituie o problemă în România, oricât de tabu ar fi. O să îl explicăm în detaliu, iar totul va fi îmbrăcat cu ajutorul câtorva glume. 

VIDEO. Trailerul oficial pentru Selly Show

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • @Florin:
  1/ individul isi spune "Selly", nu "Shelley";
  2/ in comentariul tau fiecare dintre cei trei de "s-au" se scrie intr-un cuvant, adica "sau". Ar fi prea greu sa pricepi motivul asa ca nu-ti explic.
  3/ "acuzati" se scrie cu doi de "i", adica "acuzatii" daca vrei sa fie cuvantul pe care intentionai sa-l scrii in comentariu, daca nu, nu! (dar are cu totul alt sens). La fel ca mai sus, nu-ti explic pentru ca tot n-o sa intelegi!
  Dar uita-te la show-ul lui Selly, desi era mai bine daca erai atent la scoala, in calsele primare cand se invata gramatica.
  Succes!
 • În sfârșit, Dragul meu Shelley dacă show-ul tău va fi ceva WOW așa cum spui tu, atunci îmi retrag tot ce am spus s-au comentat răutăcios s-au hidos în paranteză jignire s-au acuzați vulgare la adresa ta; Îmi pare tare bine
 • maxime se pare ca nu te ridici nici macar la nivelul unui licean daca nu ii intelegi mesajele sau esti prea mosulache pentru asta

Trimite un comentariu