Skip to main content

SKiN MedSpa - cele mai noi tehnologii medicale şi estetice

 
SKiN MedSpa - cele mai noi tehnologii medicale şi estetice

Paginademedia Database. La SKiN MedSpa este vorba doar despre TINE: despre cum poţi să arăţi mai bine, să te simţi mai bine în pielea ta, să scapi de povara complexelor şi a nesiguranţei mult mai uşor, mai repede şi cu mai puţin efort decât ai crede.

Publicitate

Clinica SKiN MedSpa din Bucureşti există pentru a-ţi pune la dispoziţie cele mai noi tehnologii medicale şi estetice de înfrumuseţare, tratamente faciale şi de remodelare corporală, sigure pentru sănătatea ta, care dau rezultate reale, vizibile.

Eşti pe mâni bune la SKiN MedSpa deoarece vei fi în grija terapeuţilor şi medicilor noştri, specialişti în dermatologie şi chirurgie plastică estetică, care ştiu ce ţi se potriveşte şi care sunt instruiţi în permanenţă şi evaluaţi periodic pentru a ne asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii şi de cea mai bună expertiză.

La SKiN MedSpa poţi beneficia de:

Tratamente faciale de microneedling, dermaplaning, rejuvenare facială, peeling cu Demapen, mezoterapie fracţionată, peeling chimic medical, peeling cavitaţional, tratamente de curăţare, tratament pentru acnee, pete pigmentare, sau cuperoză cu JetPeel, microdermabraziune, eliminarea bărbiei duble fără bisturiu, electroporaţie, tratament riduri fără toxină botulinică etc.

Tratamente dermatologice: blefaroplastie fără bisturiu, peeling cu TCA, fenol, tratament de microneedling cu Dermapen™, tratamente cu Venus Viva™ (standardul de aur în radiofrecvenţa nanofracţionată), foarte eficient în caz de cuperoză, rozacee, pete roşii sau maronii de pe faţă, riduri fine şi imperfecţiuni, cicatrici, hiperpigmentarea pielii şi vergeturi; tratament acnee, ştergerea urmelor post acneice cu peeling Jessner, tratamente complete pentru cicatrici si tratamente cu laserul medical Fotona pentru: acnee, cicatrici post acneice, rejuvenarea pielii îmbătrânite, riduri, linii fine, pori dilataţi, pete pigmentare, pistrui, leziuni vasculare faciale, melasma, rozacee, cuperoză, tumori cutanate benigne, angioame, venectazii, telangiectazii, onicomicoze, hiperhidroză, îndepărtarea tatuajelor.

Injectări: lifting facial lichid, mărire buze cu acid hialuronic, eliminare riduri cu toxină botulinică, tratament cearcăne şi linii fine de sub ochi, mezoterapie injectabilă, tratament transpiraţie excesivă cu toxină botulinică, rinoplastie fără bisturiu, mărire şi ridicare pomeţi cu acid hialuronic, contur mandibular şi umplere riduri cu acid hialuronic, biorevitalizare de ultimă generaţie, tratament cu toxină botulinică pentru corectarea zâmbetului gingival.

Tratamente de remodelare corporală precum: lipoliza injectabilă, cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime nedorite realizat de UltraShape V3, tratamente pentru celulită, remodelare corporală şi tonifiere cu LPG® Cellu M6 Alliance, atât de sigure încât pot fi efectuate inclusiv de către femeile însărcinate sau care alăptează, liposucţie fără intervenţie chirurgicală, realizată fie cu ajutorul dispozitivului Vanquish ME™, fie prin criolipoliza cu 4 aplicatori CoolTech, tratamente pentru pielea lăsată, grăsime şi celulită cu cel mai performant dispozitiv de radiofrecvenţă medicală, Venus Legacy™, tratament anticelulitic cu unde de şoc, colonhidroterapie, drenaj limfatic, dar şi remodelarea şi tonifierea braţelor.

Epilare definitivă. La SKiN MedSpa poţi alege între trei lasere Premium de epilare progresiv definitivă: PrimeLase, cel mai puternic şi mai performant dispozitiv de epilare laser din piaţă, de până la 10 ori mai puternic faţă de laserele obişnuite, care înseamnă că epilarea se face mult mai rapid şi necesită mai puţine şedinţe, laserul medical Fotona care, datorită pulsaţilor de energie scăzută FRAC3®, este extrem de eficient şi pe părul blond şi fin, dar şi pe părul afro şi pielea închisă la culoare şi laserul diodă Elysion Pro, la fel de eficient, nedureros şi pentru care oferim garanţia rezultatelor obţinute pe termen lung. Nu ne crezi? Programează-te la o şedinţă de test gratuită!

Deoarece preţul este important, în clinica noastră te poţi bucura de programe personalizate, care dau rezultate vizibile cu minim de efort şi timp implicat, la preţuri prietenoase.

Convinge-te şi intră pe site să vezi ofertele noastre de preţ! Urmăreşte-ne pe www.skinmedpa.ro!

Te aşteptăm să ne vizitezi de luni până duminică, în intervalul 09 - 21 în Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, etaj 1, Bucureşti! Sună-ne înainte la ️0729.740 704 sau scrie-ne un mesaj pe WhatsApp pentru a te programa pentru o evaluare facială şi corporală gratuită.

Şi, nu uita, la SKiN MedSpa lumea noastră eşti TU!

GALERIE FOTO.

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus