Skip to main content

Adrian Sârbu lucrează încă la celelalte Aleph-uri şi la Smart TV. CNA a prelungit termenul de intrare în emisie cu încă 6 luni

 
Captură Aleph News
Captură Aleph News

CNA. Mai multe televiziuni ale lui Adrian Sârbu sunt încă în lucru şi au cerut prelungirea termenului cu încă 6 luni. Motivul? Lipsa resursei umane. Pandemia îi împiedică pe angajaţi să vină în număr mare la birou.

Publicitate

Societatea Aleph Media, care este deţinută de Adrian Sârbu, a solicitat membrilor Consiliului prelungirea termenului de intrare în emisie pentru următoarele posturi:

  • Smart TV şi Smart TV HD - Televiziune generalistă. Are termenul limită de începere a emisiei pe 6 iunie 2021
  • Aleph Business şi Aleph Business HD - Are termenul limită de începere a emisiei pe 25 iunie 2021
  • Aleph Comedy şi Aleph Comedy HD - Are termenul limită de începere a emisiei pe 25 iunie 2021

De aemenea, s-a votat şi retragerea termenului de intrare în emisie pentru Aleph News SD şi HD pe satelit.

Nouă membrii CNA au fost de acord cu această solicitare, în timp ce Radu Herjeu a fost împotrivă.

Adriana Păpureanu, reprezentant Aleph Media, în şedinţa CNA:

„Din punct de vedere suntem tehnic suntem în regulă, pentru că am achiziţionat aparatele pentru MCR. Problema noastră este cu resursa umană, personalul este în întregime angajat, dar nu ne permitem să fim toţi la birou.

Emisiunile prezente în grilă presupun mulţi invitaţi în studio şi în acest moment nu putem să facem aşa ceva. Solicitarea noastră este să prelungim până înspre vară să vedem cum evoluează şi să fim cu toţii la birou. Să sperăm că vom ajunge în momentul ăla.”

Radu Herjeu a intervenit:

„Nu se întrevede o ameliorare a pandemiei, dimpotrivă, cel mai probabil primăvara viitoare va fi cruntă. Ce o să faceţi în iunie dacă o să fiţi în aceeeaşi situaţie de acum?”

Răspunsul reprezentantei Aleph:

„Nu se pune problema să pierdem licenţa. Tehnic suntem gata. Cu siguranţă formatele vor fi regândite pentru a ne putem readapta.”

CITEŞTE ŞI: Adrian Sârbu face trei televiziuni noi: un post de comedie, unul de business şi unul de ştiri. A luat deja licenţele

CITEŞTE ŞI: Aleph News, postul de ştiri al lui Sârbu, poate începe emisia. A fost autorizat de CNA. Cum arată sigla?

CITEŞTE ŞI: Se lansează televiziunea lui Adrian Sârbu

CITEŞTE ŞI: FOTO. S-a lansat! Cum arată postul lui Adrian Sârbu? Cine sunt clienţii de publicitatea din prima zi?

CITEŞTE ŞI: Adrian Sârbu la interviul lui Tucă: "El e finanţatorul!" E acelaşi care a finanţat Pro TV la începuturi

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Aleph News (pe care îl mai alint uneori și Halep News, pentru că are aceleași litere), este o idee reușită, un post TV gândit pentru a fi vizionat cu mai multă ușurință pe tablete și telefoane multifuncționale.

    Văd că planurile domnului Sârbu sunt foarte ambițioase, a vrut din start mai multe canale TV, deși mai cuminte era ca acestea să fie lansate una câte una.

    Aleph Comedy, după cum îi spune și numele, va fi un canal axat pe filme de comedie, în majoritate de import. De aceea cred că acest canal nu are costuri mari de producție, principalele costuri fiind achiziționarea licențelor pentru difuzarea filmelor. Cred că acesta este un canal destul de ușor de lansat. Aleph Comedy poate fi una din casele în care Kevin McCalister rămâne singur de sărbători! :)
    În piață canale similare mai sunt Comedy Central - filme și seriale internaționale, și Comedy Est - axat pe producții românești. De asemenea ProX are tronsoane orare dedicate comediei.

    Celelalte două proiecte ambițioase, Smart TV și Aleph Business, cer costuri de producție mari.
  • Nucu Nucu
    Mult succes
  • Adi Adi
    Vrajeala! Resursa umana nu exista pentru ca si a batut joc de toti oameni buni din media. In momentul de fata se descurca cu astia mici. A gresit enorm cand la numit pe Felix Draghici, Bogdan Hoffbauer si Costi Mocanu. Aduce oameni si ii transeaza, un om fara minte. Felicitari Adriene! Ai un nume perfect pe piata media.
  • Roberto Roberto
    1Ceva serios nu

    Exact. Ceva serios e cand Pro TV spulbera Antenuta ta. Pe stirile de joi, vineri si sambata iti e frica sa comentezi ? Mori de ciuda ca Pro a spulberat Antenuta ta. Plangi cap sec plangi !
  • Radulescu Ana Radulescu Ana
    Da e serios.
  • zf zf
    OMG, mai vin si altele? Superb! Preferatul meu va ramane, oricum, Aleph News, fetele alea impletite sunt super-creepy, zici ca te uiti la un cult in care femeile sunt arse pe rug daca apar altfel decat impletite toate la fel. E hilarious acest post TV din absolut toate punctele de vedere, le astept cu nerabdare si pe celelalte. :)
  • Mile Mile
    Ceva serios nu

Trimite un comentariu

sus