Skip to main content

Trump sau Biden? Bătălia pentru fotoliul de la Casa Albă, la posturile româneşti. Cine acoperă subiectul?

 
Trump sau Biden? Bătălia pentru fotoliul de la Casa Albă, la posturile româneşti. Cine acoperă subiectul?

La ce posturi româneşti se văd alegerile din Statele Unite, unde principalii candidaţi sunt Donald Trump (actualul preşedinte) şi Joe Biden.

Publicitate

TVR, Digi24, Antena 3, Realitatea TV şi Antena 1 au zilele acestea, inclusiv în această noapte, ediţii speciale în care tratează lupta pentru Casa Albă.

Ramona Avramescu şi operatorul Sorin Eşanu sunt trimişii speciali ai Televiziunii Române, în SUA. Postul public aduce, de la miezul nopţii, emisiunea „Noaptea americană” cu jurnalista Ioana Dumitrescu (specialist în ştiri externe).

De asemenea, şi Antena 3 are trimis special în America. Mihai Gâdea va relata, de la Washington, despre alegerile de peste Ocean. În ţară, Antena 3 va avea ediţii speciale în această seară, cu Adrian Ursu şi Oana Zamfir. Postul de ştiri a avut ediţii speciale şi în timpul zilei, cu Sabina Iosub.

Antena 1 va avea o ediţie specială de Observator mâine dimineaţă, de la ora 5:00. Va fi realizată de Laura Nureldin.

Digi24 a pregătit, de asemenea, un program special în această noapte, cu Marius Pancu şi Alexandra Albu. Începe la miezul nopţii şi se încheie la 5 dimineaţa.

La Realitatea TV, alegerile de peste ocean vor fi acoperite într-o ediţie specială moderată de Bogdan Gamaleţ, reîntors în echipa postului TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi: Bogdan Gamaleţ, la Realitatea TV. A treia oară. Ce va face?

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    bietii americani ! acum au patit-o ca noi cu ani in urma cind am fost nevoiti sa alegem intre doua rele Au de ales intre un batrin corupt si un zapacit cu mimica lui musollini Ce poti comentasi analiza ? decit sa contabilizezi datele venite de acolo
  • didi didi
    ioana dumitrescu (aka "cum se spune corect, iran sau irak?") e specialista in stiri externe? wow...
  • Gabi Gabi
    La Pro vor fi Cristi Leonte și Cosmin Stan, probabil de la 6
  • jk jk
    Antena 1 are de la 5 dar nu si in restul noptii?Hmm,interesant,reluarile sunt mai importante
    Dar bine ca TVR nu are iar revizie tehnica, si-au mutat o maine noapte,sa evite rusinea din 2008 sau 12
  • GBR GBR
    Si Aleph News acopera subiectul cu editii speciale.
  • Allex Allex
    Curios faptul ca până acum(inclusiv acum 4 ani), Pro Tv avea ediții speciale dedicate alegerilor de peste ocean, iar acum nu.
  • livia pilă livia pilă
    DIGI e cel mai tare. Marius Pancu si Alexandra Albu au mai făcut așa ceva, cei doi și-au arătat calificarea exemplară si aseara, când au realizat o ediție specială exemplară pe tema atentatului de la Viena. TVR aruncă banii p fereastră. Ramona Avramescu nu are specializare in politica externă, iar Ioana Dumitrescu e si ea o jurnalistă fără prea mare competentă.

Trimite un comentariu

sus