Skip to main content

Victor Ciutacu are Covid-19. Care este starea realizatorului de la România TV?

 
Victor Ciutacu are Covid-19. Care este starea realizatorului de la România TV?

Victor Ciutacu are Covid-19. Realizatorul România TV a anunţat, pe contul de Facebook, că a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2.

Publicitate

Spune că a „trecut doar printr-un frison” şi că s-a autoizolat acasă.

De asemenea, a mai anunţat că soţia sa a fost testată negativ. Printre altele, mai menţionează că a purtat „intens” masca. A mai adăugat:

„N-am de gând să fac aici reality show cu viaţa şi cu sănătatea noastră, aşa că nu vă aşteptaţi la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype”, după cum scrie în postarea de pe Facebook.

Mesajul său complet:

- Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Aşa că fac aici cuvenitul anunţ: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu şi organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunţat contacţii, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soţie. Care a fost testată negativ.

- După cum am mai anunţat într-o confesiune anterioară, cred în existenţa virusului ucigaş. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat şi minţile, doar că acum îl şi simt aproape de mine; neplăcut şi inconfortabil de aproape. Şi, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am şi purtat intens masca, lucru uşor de probat cu mărturii ale colegilor şi ale şoferilor de Uber.

- Dacă mă întrebaţi pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască.

- N-am de gând să fac aici reality show cu viaţa şi cu sănătatea noastră, aşa că nu vă aşteptaţi la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype.

- Dacă mă prăbuşesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mişto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile şi nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (şi sper) că voi duce povestea pe picioare.

- N-am sfaturi înţelepte să vă dau. Nu cred că aveţi nevoie de mine să vă spălaţi pe mâini şi să purtaţi (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaţionali ai puterii politice, m-aş feri să diseminez mesajul "purtaţi mască, protejaţi-vă" prin intermediul celor care tocmai anunţă că au fost infectaţi.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doru doru
    @Ana - cat de proasta sa fii sa ii doresti asta chiar si unuia ca ciutacu ? Te-am facut proasta pentru ca am fost un domn. Ai merita mult mai mult!
  • Catalin Catalin
    Who let the dogs out? Iti dai seama la cum vorbeste citacu cu balele pe afara ca ii contamineaza pe toti din Bucuresti intr-o saptamana?
  • Ana Ana
    Sper sa faca o forma mai severa, sa creada in ce spun medicii si, sa nu mai minta telespectatorii.
  • Dan Griga Dan Griga
    Și eu care speram ca în momentul intilnirii cu Ciutacu va muri covid ul. Mai e o singura speranța - Cristache - Sărmăluța.
  • DODO DODO
    bine ar fi sa stea in carantina citiva ani ca si ne-a imbolnavit pe noi
  • Iuli Iuli
    Dacă și ăsta este realizator tv...

Trimite un comentariu

sus