Skip to main content

Posturile Digi 4K şi Eurosport 4K, gratis până la finalul anului

 
Posturile Digi 4K şi Eurosport 4K, gratis până la finalul anului

Ultra-HD la liber. Canalele Digi 4K şi Eurosport 4K vor fi gratis până la finalul anului, în reţeaua RCS-RDS.

Publicitate

Cele două posturi, contra cost în mod normal, vor fi disponibile gratuit, în perioada 14 - 31 decembrie 2020, indiferent de tipul de serviciu deţinut (digital sau analogic), anunţă reprezentanţii Digi. Totul este disponibil doar pe un televizor Ultra-HD (UHD).

După finalul perioadei promoţionale, extraopţiunea 4K este disponibilă la preţul de 5 lei pe lună, menţionează sursa citată. Multe competiţii sportive vor fi disponibile în format Ultra-HD:

- marţi, 15 decembrie 2020, Real Madrid vs. Bilbao;
- miercuri, 16 decembrie 2020, Barcelona vs. Sociedad;
- sâmbătă, 19 decembrie 2020, Barcelona vs. Valencia şi Leverkusen vs. Bayern;
- duminică, 20 decembrie 2020, Eibar vs. Real Madrid.

Prima televiziune cu emisie Ultra HD din ţară

Digi 4K este prima televiziune Ultra HD din România. A început să emită în data de 25 noiembrie 2018, iar din 17 ianuarie 2020, extraopţiunii i s-a adăugat şi canalul Eurosport 4K. Digi 4K se află pe poziţia 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K pe poziţia 201.


Citeşte şi: RCS a primit licenţă pentru Digi 4K. Postul va difuza şi meciuri de Champions League şi Europa League. Când va începe să emită


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petru Petru
    Digi 4K este ok, unele transmisiuni sportive se fac chiar cu HDR. Eurosport este însă mizerabil, un upscaling de proastă calitate, fără nici o legatura cu 4K real.
  • pArA pArA
    Multe televiziuni nu sunt in stare sa emita nici macar un HD curat si corect.

    Pentru ca in majoritatea cazurilor productiile proprii sunt 720p nativ , si sunt upscalate la 1080p. In afara de Digi si PRO , care au in proportie foarte mare productii filmate corect , in alte parti daca o sa ai ochi sa vezi , o sa observi diferente majore de la o emisiune la alta. Acelasi lucru e valabil si in cazul filmelor sau publicitatii.

    Nu conteaza ca postul X sau Y emite HD sau 4K ... conteaza ca cei in cauza sa aiba si content de acest tip , ca altfel depinde doar de procesare.

    Parerea mea e ca Digi nu trece de 30%-40% content 4K , restul e upscalat ... iar in cazul Eurosport as zice ca e cam aceiasi situatie , maxim 50%.
  • Beacon Beacon
    Eu sunt total dezamăgit de calitatea imaginii "4k" de la Digi. Schiul pe Eurosport se vede execrabil. Documentarele pe Digi se văd mai bine, dar nu extraordinar. Să vedem cum va fi transmisia de Șampion Lig
  • Mile Mile
    4k e tot hd dar de alt nivel
  • geo geo
    Miluț, poți face deosebirea între HD și 4K ul de care antenuțele tale dragi nu au auzit ?
  • Mile Mile
    Asa e în românia toți vor hd dar degeaba

Trimite un comentariu

sus