Skip to main content

Iar Singur Acasă. 2. Filmul, în weekend pe Pro TV

 
Iar Singur Acasă. 2. Filmul, în weekend pe Pro TV

Kevin rămâne (din nou) Singur Acasă. Partea a doua a filmului de Sărbători se vede în acest weekend pe Pro TV.

Publicitate

Singur Acasă 2 - Pierdut în New York a fost programat sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20:00. După această producţie, Pro TV a mai pus în grilă încă un film de la 22:30 - „Pan: Aventuri în ţara de nicăieri”.

Pro TV a avut în anii trecuţi succes cu a doua parte a filmului. Peste 2,1 milioane de români urmăreau în 2019 filmul cu Macaulay Culkin şi Joe Pesci.

De altfel, Paginademedia.ro a detaliat AICI audienţele din anii trecuţi pentru Singur Acasă 2.

Singur Acasă, debut în forţă şi în 2020

Prima parte a faimoasei serii a debutat pe Pro TV sâmbăta trecută, pe 5 decembrie. Kevin nu a avut concurenţă pe intervalul său. 2,2 milioane de telespectatori s-au uitat la film, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Totodată, Paginademedia.ro vă recomandă să urmăriţi şi un documentar despre Singur Acasă, pe Netflix.

Ce aflăm din documentar, printre altele:

  • că superba coloană sonoră a fost compusă special de unul dintre cei mai mari compozitori, John Williams, cel care a dat iconicele piese de la Star Wars - Războiul Stelelor, Indiana Jones, Superman, Harry Potter şi multe multe altele. Altcineva era iniţial în calcul.
  • John Williams a primit filmul şi a compus muzica pe el. "L-a înnobilat", după cum spun producătorii Singur Acasă. Totul s-a transformat cu muzica lui Williams
  • că filmul era la un pas să nu fie făcut.
  • că interiorul casei a fost reconstruit ...într-o sală de sport! De la zero. Toate interioarele în care se desfăşoară lupta. Inclusiv scena de final cu subsolul inundat, cu decorul făcut în ...piscina şcolii.

Şi multe altele. Vezi detalii ÎN MATERIALUL DE AICI.

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Kevin, victorie fără emoţii. Pro TV, liderul audienţelor (şi) cu Singur acasă 2

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Ce-ai făcut, Kevin? Iar? Singur Acasă a „rupt” din nou audienţele. Pro TV, cifre de milioane cu Home Alone 2020

CITEŞTE ŞI: DE VĂZUT! Detalii neştiute despre Singur Acasă, documentar pe Netflix. Povestea filmului

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    foarte frumoase bune filmele! merita sa le vezi pana cand mori! si tot nu te saturi de ele! cei care s-au plictisit si nu le convine programul atata le zic spun! fratilor de asta avem filmcafe amc si altele! sa arunci un ochi si acolo! daca nu iti place! si apoi pro tv mai difuzeaza si desene de craciun! deci ce mai vrei nu stiu! ice age! si mai sunt! e adevarat ca pro tv nu investeste in revelion! ca na acum au alte standarde! pe vremuri da ca aveau si cu cine sa le faca! dar era si formatul ala vechi! deci pro tv acum numai poate avea revelion ca pe timpul! si atunci te uiti ba la antenisti! ba la aia de la kanal d! sincer eu prefer un revelion mai clasic de pe tvr! ca nu imi place sa ma uit la cocalarii pestii hotii *** *** pitipoantele din media! stiu ca astia reprezinta valoarea si acum! dar si de cativa ani! deci astia sunt valorile noastre autentice! mai mare rasul! numai avem domne modele de urmat in viata! numai avem! care s-au dus! care mai traiesc dar nu duc o viata usoara! etc! stiti de ce nu se mai investeste in revelioane asa mult! fiindca lumea e activa! iese din casa! se duce la restaurante si altele! in ciuda faptului ca totusi e pandemie! da nu o vedem! dar ea exista! si pandeste! pe care sa mai i-a! pana si saracii medicii doctori plang ca aia micii! si tem de vietile lor! da ciudate vremuri am ajuns sa traim! si stati ca nici in 2021 nu va fi mai bine! asa credem noi! da adevarul e altul! pana nu scapam de nenorocitul asta de virus! nu e totul terminat!
  • Silviu Silviu
    Mie imi place faptul că PRO TV difuzeaza Singur Acasă in fiecare an .Ma face sa îmi amintesc de copilărie. Cu toate că pot vedea oricand filmul

Trimite un comentariu

sus