Skip to main content

Joc pe telefon, de la Cartoon Network. Este inspirat din desenele animate cu Gumball

 
Foto: Cartoon Network
Foto: Cartoon Network

Joc pentru copii, de la Cartoon Network. Postul TV lansează joi, 10 decembrie, un joc video pentru copii şi familii.

Publicitate

Se numeşte „Gumball Party” şi este grauit. Poate fi descărcat din App Store şi Google Play.

Gumball Party poate fi jucat de până la patru persoane simultan sau ca un singur jucător împotriva adversarilor. Fiecărui jucător i se atribuie un colţ de tablă şi trebuie să treacă peste diferite provocări, pentru a câştiga.

Cum se joacă?

Trebuie să alegi unul dintre locuitorii din Elmore, arunci cu zarurile virtuale şi concurezi cu restul participanţilor. Sunt patru „hărţi” unde se pot concura - Elmore, Vidul, Casa bântuită şi Fabrica de curcubeie.

Se pot alege dintre cele opt personaje preferate de fani din Uimitoarea lume a lui Gumball, inclusiv pe Gumball, Darwin, Anais, Nicole, Richard, Penny, Carrie şi Tobias.

Aplicaţia vine cu primul tablou de joc, stabilit în Casa bântuită, disponibil gratuit. Mai sunt disponibile încă rei table de joc suplimentare, dar contra cost. Fiecare tablă de joc este 3D, cu iluminare, animaţie, efecte speciale şi muzică.

„Jocul digital a fost creat special pentru familie şi copii, încurajându-i să facă lucruri împreună de Sârbători. Aplicaţia poate fi utilizată pe tabletă sau smartphone”, spun reprezentanţii canalului de desene animate.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus