Skip to main content

Cătălin Oprişan, emisiune pe site-ul de sport al Antenei 1. Începe azi

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Cătălin Oprişan va modera o emisiune de sport în online. Începe azi şi se vede pe site-ul de sport al Antenei 1, www.as.ro, dar şi pe pagina de facebook As.ro, cât şi pe Antena Play.

Publicitate

Producţia debutează azi, 11 decembrie, de la 10:30. Va fi programată de luni până vineri, de la 10:30.

Oprişan va avea câte un invitat special în fiecare ediţie şi va analiza cele mai importante noutăţi din sport.

Cătălin Oprişan, despre noua emisiune:

„Orice sportiv de performanţă - şi aici nu mă refer numai la fotbalişti - are zeci de poveşti. Despre primii paşi, despre muncă, despre cum e să auzi cum îţi cântă imnul, despre zile mai puţin bune, despre miracole, despre arenele de vis ale lumii, despre antrenorii care au crezut în ei, despre sutele de mii de ore de antrenament. Multe dintre aceste poveşti au rămas nespuse. Noi vom încerca să le scoatem la iveală.

Nu vom analiza fazele incendiare, nu vom da noi verdicte. Vom încerca să-l facem pe invitatul de zi cu zi să se simtă ca acasă şi să ne spună toate aceste povestioare ascunse. E vorba despre entertainment, despre plăcerea de a afla de sport, de recorduri şi de performanţe într-o altfel de manieră.”

Noutăţile vin după ce în luna martie Antena 1 readucea jurnalul de sport pe TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.


CITEŞTE ŞI: Antena îşi face iar redacţie de sport. Un coordonator al Ştirilor Sportive Pro TV, redactor-şef la Sportul Antenei 1


CITEŞTE ŞI: Noul jurnal de sport al Antenei îşi ia prezentator de la DigiSport. Postul de sport rămâne fără 15 oameni într-o lună


CITEŞTE ŞI: ANALIZĂ. Primul "meci" Sport Pro TV - Observator Sport. Pro TV a căştigat detaşat "partida"


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    De la 09:00 ne uitam pe GSP.RO la domn Stucan, de la 10:00 trecem pe Prosport la nea Victoras, iar la 10:30 dam de Catalinush. Bravo, tata.. Iar miercuri seara de la 20:00 ne uitam la maestrul Ioanitoaia.
  • Gabi Gabi
    Baftă, Cătălinuș! Mare om, mare caracter. Mare din toate punctele de vedere. :)) Din păcate, se suprapune cu Neatza, iar eu speram să fie și mai prezent în matinal.
  • Mile Mile
    *** sa fie și pe tv

Trimite un comentariu

sus