Skip to main content

VIDEO. „Trăim într-un banc sec care nu-l înţelege nimeni” - Celentano, nou mesaj viral de Ziua Naţională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore

 
VIDEO. „Trăim într-un banc sec care nu-l înţelege nimeni” - Celentano, nou mesaj viral de Ziua Naţională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore

VIDEO. Celentano, din Las Fierbinţi, a dat un nou mesaj viral de Ziua Naţională. Personajul lui Adrian Vancică a „rostit” un nou discurs despre România, în episodul special de 1 Decembrie, difuzat aseară de Pro TV.

Publicitate

A adunat peste 1,4 milioane de vizualizări în doar câteva ore. Pe scurt, Celentano expune situaţia în care a ajuns România, toţi oamenii trăind într-un „banc sec pe care nu-l înţelege nimeni”.

„În şcoală te învaţă Tango, dar în viaţa se joacă Căluşarii. Că aşa e sistemul. Sistemul ăsta pe mine mă zăpăceşte de cap”, spune Celentano.

Vorbeşte despre şcoli, sistem, politicieni şi spitale. O radiografie dură şi reală a României anului 2020.

Nu este pentru prima dată când scenariul din Las Fierbinţi conţine un astfel de moment. În anii trecuţi, au existat momente precum „Poezia lui Celentano”, care a ajuns virală pe net.

Cu o mică referinţă la acel moment începe şi discursul din acest an. Întrebat de „un reporter” dacă a mai pregătit o poezie despre România, Celentano a răspuns în stilul caracteristic:

„Cui mama dracu' îi mai arde de poezie, doamnă? Poezia e frumoasă, dar dumneavoastră nu vedeţi cum trăim noi, într-un banc sec care nu-l înţelege nimeni? Un peşte mergea pe un drum, asta e România”, a spus Adrian Văncică, care-i dă viaţă lui Celentano, în debutul discursului.

VIDEO. Mesajul lui Celentano pentru România


Citeşte şi: Celentano, poezie cu mesaj în Las Fierbinţi. Autor: actorul care-l joacă, Adrian Văncică


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RzV RzV
    @Mile oricum si tu votezi PSD, e logic sa nu te intereseze realitatea din tara asta.
    @Adi cat de incult sa fii sa nu intelegi ca acel om joaca un rol si ca se chinuie sa transmita si sa imite un betiv. Nu e asa usor sa imiti un betiv doar daca esti unul. Iar un procent din tara noastra este fix ca acest personaj si din nefericire ei voteaza masiv ceea ce avem astazi la conducere si tot ceea ce a spus este exact realitatea si totul asa se intampla la noi dar cand traiesti doar cu televizorul in cap nu mai vezi si realitatea.
  • Vara Vara
    Sabina , dar ati fost învinși nu

    Exact cum a fost invinsa Antenuta ta joi vineri sambata si duminica nu? La fel cum a fost invinsa Antenuta ta zi de zi in vacanta de vara, ai uitat?
  • Mintulescu Mintulescu
    @UnSimpluOm, pai se vede ca esti si tu un postac protevist, telenovela Las Fierbinti mai este urmarita doar de pensionari ca tine, mesajele siropoase nu mai prind, fierbintenii umiliti, Chefii cu tinerii ha ha ha

    Gresit , Chefii tai umiliti in septembrie , in octombrie. Ai uitat cand Fierbintenii aveau 10 rating , iar Chefii tai doar 7-8 ? Iti dau link?
    Iar Antenuta cu pensionarii la Accesati la Factorati la Cunoscutii. Pro cu tinerii la stiri , la ferma , la filme vechi , la imperiul leilor , la vocea , la ai talent
  • Mitica Mitica
    După 25 de ani sunteti expirati

    Gresit. Timp de 25 de ani Pro TV lider zi de zi , saptamana de saptamana , luna de luna.
  • Oprea Oprea
    Si ce , pensionarii oricum votează psd

    Exact ca Antenuta ta , pensionarii cu Accesati cu Cunoscutii Nimanui cu Factorati cu Nu ai Umor.
  • Mile Mile
    Sabina , dar ati fost învinși nu
  • Sabina Sabina
    Chiar daca sunt unii hateri care spun ca acest discurs manifest interpretat impecabil de Adrian Vancica nu are importanta ,din pacate acest discurs reflecta realitatea din Romania .Bravo Pro TV si Adrian Vancica pentru talentul tau .
  • Mile Mile
    @UnSimpluOm, pai se vede ca esti si tu un postac protevist, telenovela Las Fierbinti mai este urmarita doar de pensionari ca tine, mesajele siropoase nu mai prind, fierbintenii umiliti, Chefii cu tinerii ha ha ha
  • Marian Marian
    Adi ,asta este realitatea dar tu fiind antenist notoriu , cum se face ca atatia oamenii ,,,,,, se uita la birjari asta este natia voastra de,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, iubitori de varanii
  • Adi Adi
    Chiar asa a ajuns tara asta? Sa pună pret pe orice mesaj transmite un betiv? Un agramat? Da, știu, asta e rolul dar cum ai tu pretenția sa fii credibil când,,rolul,, tău este de bețiv agramat? Dar dacă la asta se uita romanii, ce pretenții sa mai avem?
  • UnSimpluOm UnSimpluOm
    Cât de încuiat la cap și manipulat de TV poți să fii ? sau mai bine zis manipulat de un singur post TV pentru că te vad un fan înfocat al Antenei. Să spui că are zero importantă un astfel de mesaj arată că lupta pentru cifre ( rating ) scoate ce e mai rau din oameni. Această manifestare artistică trebuie privită dincolo de culoare politică sau trust TV dar e greu de ințeles de unii iubitori de vulpițe, și da, acest mesaj susținut în serial este îndreptat celor ca tine Mile. P.S - Astept să spui că sunt postac plătit de PRO , vad ca iti place sa folosesti astfel de termeni.
  • Mile Mile
    După 25 de ani sunteti expirati
  • Gabi Gabi
    Mile, eu zic sa te abții, ramai la chefii tai, e cam complicat discursul manifest pentru tine. Cam greu sa înțelegi ceva.
  • Mile Mile
    Si ce , pensionarii oricum votează psd

Trimite un comentariu

sus