Skip to main content

COMUNICAT. Electricianautorizat.com.ro iti ofera garantia unei munci bine facute. A lansat polita de raspundere civila

 
Foto | Pixabay.com
Foto | Pixabay.com

COMUNICAT. Clientii electricianautorizat.com.ro pot beneficia de o polita de raspundere civila. Compania anunta ca, prin lansarea unui asemenea act, vrea să le ofere clientilor garantia unei munci bine facute din partea unui electrician autorizat. Polita va reprezenta astfel dovada faptului ca electricianautorizat.com.ro ramane alaturi de clientii sai, chiar si dupa efectuarea serviciilor.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dupa solicitarea unor servicii, nimic nu poate fi mai linistitor decat faptul ca avem asigurare pentru munca de care am beneficiat si pentru care am platit, iar electricianautorizat.com.ro s-a gandit la acest aspect.

Astfel, toti clientii companiei pot beneficia de aceasta polita de raspundere civila, act care este valabil timp de sase luni din momentul in care lucrarea a fost finalizata. Polita acopera avarierea/distrugerea totala sau partiala a locuintei sau a aparatelor aflate in reparatie.

Ce inseamna polita de raspundere civila

Electricianautorizat.com.ro a lansat un astfel de document pentru a veni in sprijinul clientilor oricand este nevoie. In orice tip de activitate care presupune implicarea a doua parti (prestator si beneficiar) este nevoie, pentru ambele parti, de garantia unei reusite la finalul realizarii acelei activitati.

Clientul isi doreste sa fie sigur ca orice s-ar intampla beneficiaza de ajutorul prestatorului, iar acesta din urma are nevoie sa stie ca beneficiarul a avut parte de cele mai bune servicii, chiar si dupa efectuarea lucrarilor initiale.

In cazul de fata, electricianautorizat.com.ro isi propune sa le ofere clientilor garantia unei munci bine facute.

Mai multe beneficii, o singura polita

In functie de serviciile de care au beneficiat si de nevoile pe care le au dupa efectuarea lucrarii, clientii electricianautorizat.com.ro se pot folosi de polita de raspundere civila pentru a beneficia de:

  • Despagubiri pentru daunele provocate;
  • Materiale si piese inapoiate;
  • Perioada extinsa de notificare a daunelor: 30 de zile de la expirarea politei de raspundere civila;
  • Cheltuieli de judecata, daca este cazul, facute de reclamant pentru stabilirea prejudiciului si cheltuielilor facute de asigurat in procesul civil.

Interventii la domiciliu

Pentru ca este foarte important ca atunci cand apar probleme ce tin de electricitate interventia sa aiba loc cat mai rapid, compania ofera si servicii in regim non-stop, 24/7. Astfel ca, in orice moment al zilei sau a noptii poti contacta un electrician pentru a-ti rezolva problema.

Se intampla deseori ca probleme electrice sa apara din senin, pe neasteptate, la ore tarzii sau in weekend.

Acelea sunt momentele in care te gandesti că nu exista solutie rapida si ca nu vei gasi niciun electrician care sa poata veni la tine. Indiferent de zona in care stai in Bucuresti sau judetul Ilfov, electricienii se pot deplasa cu usurinta la adresa indicata de tine si pot interveni rapid pentru a rezolva problema.

Electricianautorizat este solutia optima pentru siguranta casei tale!

Electricianautorizat.com.ro este o firma de electricieni in Bucuresti, disponibili atat in regim normal, cat si in regim de urgenta. Apeleaza cu incredere la serviciile unui electrician profesionist oricand intampini o problema la reteaua electrica.

Mai multe detalii gasesti pe site-ul www.electricianautorizat.com.ro sau la numerele de telefon 0771 302745, 0766 974760.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    dar instalator sanitar exista ? bineinteles tot non stop cu urgenta ca de... cind ti se sparge teava ...

Trimite un comentariu

sus