Skip to main content

COMUNICAT. Publică anunţuri despre fonduri europene prin Manpres, in ziare nationale. În cadrul Masurii 3 - Granturi pentru investitii

 
COMUNICAT. Publică anunţuri despre fonduri europene prin Manpres, in ziare nationale. În cadrul Masurii 3 - Granturi pentru investitii

COMUNICAT. In cadrul Masurii 3- Granturi pentru investitii sunt obligatorii anumite cheltuieli pentru promovarea programului, dupa cum urmeaza:

Publicitate

* Un Anunţ/comunicat de presă privind începerea proiectului – obligatoriu, in valoare de maxim 990 lei (TVA inclus) 1 aparitie/ 1 pagina color; Preţul de 990 de lei este valabil doar în luna decembrie (este 60% discount faţă de preţul obişnuit)


* Un Anunţ/comunicat de presă la finalizarea proiectului- obligatoriu in valoare de maxim 990 lei (TVA inclus) 1 aparitie/ 1 pagina color (şi aici, preţul de 990 de lei este doar pentru luna decembrie).

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Anunturile se vor publica, conform Manualului de Identitate Vizuală, in Ziarul News-ediţie naţionala avand un tiraj de 22.000 exemplare /luna.

Despre Ziarul News

Ziarul News- ediţie naţionala este un cotidian generalist, cu acoperire nationala, care apare zilnic, de luni pana vineri, avand 260 de aparitii in 12 luni si are ca teme: actualitate, politica interna, politica externa, administratie publica, economie, cultura, investigatii etc.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus