Skip to main content

COMUNICAT. Lupta anului, Benny Adegbuyi vs Badr Hari se vede în direct şi în exclusivitate pe Sport Extra

 
COMUNICAT. Lupta anului, Benny Adegbuyi vs Badr Hari se vede în direct şi în exclusivitate pe Sport Extra

COMUNICAT. Cel mai important eveniment din sporturile de contact în 2020, lupta dintre BennyAdegbuyi şi Badr Hari va putea fi urmărită în direct şi în exclusivitate pe platforma Sport Extra. Gala Glory 76 are loc pe 19 decembrie.

Publicitate

Sport Extra va transmite această gală în sistem pay-per-view pe platforma live.sportextra.ro, costul subscripţiei fiind de 12,99 euro.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Confruntarea trebuia să aibă loc în primăvară însă a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. O nouă amânare a survenit în luna noiembrie, atunci când Badr Hari a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Atât Benny (35 ani) cât şi Badr (36 ani) au aceeaşi înalţime, 1,98 cm, însă luptătorul român este cu 7 kilograme mai greu. Dacă Badr are un timp mai bun în ceea ce priveşte durata luptelor în care a fost implicat, 4,42 minute faţă de 7,29 minute, Benny are cifre mai bune atunci când vine vorba despre loviturile date pe minut: 11,73 faţă de 7,47.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus