Skip to main content

COMUNICAT. TimisoaraRentaCar.ro asigura inchirieri auto pe termen lung

 
COMUNICAT. TimisoaraRentaCar.ro asigura inchirieri auto pe termen lung

COMUNICAT. TimisoaraRentaCar.ro face parte din grupul WLC Auto, o companie care asigura o suita de servicii dedicate, intre care si servicii auto de inchirieri masini, inclusiv pe termen lung (leasing operational) pentru IMM-uri, servicii de rent a car de la aeroport Timisoara dar si tururi ale Romaniei, cu sofer.

Publicitate

Timisoara Rent a Car se adreseaza persoanelor fizice si juridice, turistilor, oamenilor care au nevoie de astfel de servicii in viata de zi cu zi sau oamenilor de afaceri romani sau straini.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Flota firmei este generoasa, incluzand autovehicule din diferite clase, de la economic la lux, diesel sau benzina, de la masini mici la SUV-uri, astfel incat este imposibil ca un client sa nu poata gasi varianta care i se potriveste cel mai bine.

Avantajele care insotesc serviciile Timisoara Rent a Car conving pana si cei mai pretentiosi clienti!

Toate serviciile oferite de companie sunt caracterizate de o calitate superioara. Concret este vorba despre urmatoarele aspecte:

- transfer spre/de la Aeroportul International Timisoara: soferii care asigura aceste servii aleg cele mai bune mai rapide trasee.

- transfer in Timisoara sau catre alt oras din Romania: pentru a beneficia de transfer in oras sau in tara, clientul va trebui sa faca o rezervare – online sau telefonic. Clientului ii revine sarcina de a alege ruta, de restul ocupandu-se compania. Soferii care asigura transferul sunt experimentati, sofeaza bine si au instruirea necesara pentru a nu deranja pasagerii;

- turul Timisoarei: fara discutie, Timisoara este un oras frumos si atractiv, prin urmare, merita vizitat. Un tur al acestui oras va incanta orice turist care va avea posibilitatea sa vada Catedrala Mitropolitana, cladirea Operei Nationale, spectaculoasa de astfel, Catedrala Ortodoxa Sarba, Castelul Huniade, Muzeul Satului Banatean sau Palatul Baroc;

- bineinteles, compania ofera si posibilitatea altor tururi interesante, in afara orasului, in destinatii preferate de clienti.

TimisoaraRentaCar ofera si inchirieri masini pe termen lung - Leasing Operational

Leasing-ul operational este o alegere foarte potrivita pentru IMM-urile care au nevoie de mai multe masini pentru firma in anumite perioade de timp.

Este un serviciu avantajos si profitabil pentru cresterea eficientei intr-o firma, inclusiv pentru faptul ca poate fi folosit atat in interesul companiei, cat si in scop personal sau parte a pachetului salarial. TimisoaraRentaCar.ro se va ocupa de incheierea politelor de asigurare, de plata taxelor de drum si de mentenanta, ITP si service.

De asemenea, atunci cand este necesar, clientul primeste masina la schimb.

Compania practica preturi speciale la inchiriere

Nu in ultimul rand, preturile practicate de TimisoaraRentaCar.ro le sunt accesibile clientilor. In plus, daca autovehiculele se rezerva din timp, clientii primesc discount-uri substantiale, si zilnic anumite modele de masini se pot inchiria cu un pret redus.

Modalitatile de contact ale firmei sunt numeroase: 24/7 live pe chat cu reprezentantii firmei, 24/7 se acorda suport e-mail, 24/7 se poate obtine suport prin telefon.

Prin urmare, TimisoaraRentaCar.ro isi asteapta continuu clientii pentru a le oferii servicii cu o calitate premium.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Inchirieri auto Inchirieri auto
    S-au dezvoltat destul de bine serviciile de rent a car in Timisoara.

Trimite un comentariu

sus