Skip to main content

Digi Sport, interviu cu Simona Halep. Va fi difuzat de Crăciun

 
Digi Sport, interviu cu Simona Halep. Va fi difuzat de Crăciun

Postul Digi Sport va difuza un interviu cu Simona Halep, numărul 2 WTA, în ziua de Crăciun. Materialul cu câştigătoarea de la Wimbledon poate fi urmărit în cadrul emisiunii „Aşii tenisului” vineri, 25 decembrie, de la 20:00, pe Digi Sport 1.

Publicitate

Alături de jurnalistul Gabriel Morariu, Halep va detalia planurile sale pentru 2021 şi „va explica importanţa factorului motivaţional în depăşirea momentelor grele din carieră şi din viaţa personală”, mai spun reprezentanţii postului.

De asemenea, Simona Halep va dezvălui cu cine şi-ar fi dorit să se dueleze într-un meci oficial şi care este marele său regret cu privire la adversarele pe care ar fi dorit să le întâlnească pe teren.

Halep a terminat anul pe locul doi 2 WTA, fiind pentru a cincea oară pe podiumul mondial. A câştigat în 2020 titluri la Dubai, Praga şi Roma şi a ajuns până în semifinale la Australian Open.

Digi Sport va difuza în continuare turneele WTA. Prima competiţie transmisă se va desfăşura la Abu Dhabi, între 5 şi 13 ianuarie 2021.

Simona Halep, în cadrul emisiunii „Aşii Tenisului”:

„Ritmul vieţii a fost schimbat total în 2020. Consider că m-am adaptat foarte bine. Ce pot să iau bun după această pandemie: am stat mai mult acasă, alături de familie şi prieteni.

Al doilea lucru e că am câştigat două titluri. Unul dintre cele mai importante e titlul de la Roma, pe care mi-l doream foarte mult. Îmi pusesem o presiune foarte mare pentru că nu îl câştigasem încă. Odată ce l-am câştigat, mă simt împlinită că am acel trofeu.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus