Skip to main content

Discovery lansează propria platformă de streaming. Ce conţinut va avea?

 
Discovery lansează propria platformă de streaming. Ce conţinut va avea?

Discovery anunţă pe 3 decembrie că îşi va lansa o nouă platformă de streaming. Se numeşte discovery+, iar conţinutul se poate viziona pe baza unui abonament lunar.

Publicitate

Discovery+ va debuta în Statele Unite pe 4 ianuarie 2021, urmând ca apoi să se lanseze global în mai multe etape, acoperind 25 de ţări. România nu se află, momentan, printre naţiunile în care se va lansa platforma în primele etape.

Ce conţinut va oferi Discovery+?

Documentare şi emisiuni care se văd pe canalele deţinute de Discovery. Spre exemplu, în America pe discovery+ se vor vedea peste 55.000 de episoade, cu peste 2.500 de emisiuni ale canelelor din portofoliul companiei: HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel şi Animal Planet.

Vor fi, de asemenea, documentarele celebre despre natură produse de BBC. Seriile Planet Earth şi Blue Planet se vor putea urmări pe discovery+, fiind prezentate de Sir David Attenborough.

De asemenea, Discovery a dezvoltat un parteneriat cu A&E, History şi Lifetime prin care va difuza producţii care au fost şi sunt în continuare în oferta partenerilor.

Sport pe noua platformă Discovery

Nu doar documentarele îşi au locul pe noua platformă, ci şi competiţii sportive. Exclusiv în ţările din Europa, discovery+ va oferi şi conţinutul pe care îl are Eurosport, printre care se numără turnee de Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, motorsport, fotbal şi sporturi de iarnă.

Discovery+ va difuza şi toate probele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara lui 2021.

GALERIE FOTO. Cum arată noul logo discovery+

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus