Skip to main content

Dragoş Petrescu, fondator City Grill, prezent şi în sezonul doi Imperiul Leilor de pe Pro TV

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Dragoş Petrescu, fondatorul City Grill, va rămâne „leu” şi în al doilea sezon Imperiul Leilor, care va putea fi urmărit pe Pro TV în primăvara anului viitor.

Publicitate

Petrescu a intrat în lumea afacerilor în anii ‘90. Videa ziare pe treptele Universităţii la Revoluţie, dar a studiat la universităţi de renume din ţară şi din străinate, ajungând să conducă în prezent cea mai mare reţea de restaurante din România: grupul City Grill.

Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate acum câteva săptămâni că Petrescu va continua şi în sezonul doi. El şi Mohammad Murad (Phoenicia).

Dragoş Petrescu, despre noul sezon din Imperiul Leilor:

”Traversăm o perioadă dificilă, dar ce m-a determinat să accept să intru în sezonul 2 a fost dorinţa mea de a ajuta antreprenorii, de a-i inspira, de a-i convinge că meseria de antreprenor nu este una ruşinoasă sau nesigură.

Evident, există un risc, însă în situaţia în care reuşeşti şi poţi avea un sprijin, şi nu neaparat material, ci unul de mentorat de la oricare din leii din panel, acest lucru te poate ajuta să reuşeşti. Acesta este principalul motiv pentru care sunt aici.

În acest an am învăţat cât de importantă este modestia şi cât de uşor poţi să ajungi de sus jos şi înapoi. Aşa este viaţa în antreprenoriat: nu ştim cum şi în ce fel vor veni provocările. Important e să consolidezi compania, să fii echilibrat în decizii, să acţionezi rapid, în aşa fel încât să depăşeşti aceste provocări.

Câştigătorii se vor vedea la finalul pandemiei, atunci se va vedea şi cine a fost suficient de bine pregătit. E extrem de important să descoperi oportunitate aflată în spatele oricărei crize şi să beneficiezi de ea pentru a-ţi mări cota de piaţă în faţa competitorilor tăi.”

Anterior, Pro TV a anunţat deja primii doi „lei” din noul sezon. Este vorba de Dan Şucu, creatorul Mobexpert, şi Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălţăminte Musette.

CITEŞTE ŞI: Dan Şucu, primul investitor din sezonul 2 Imperiul Leilor pe Pro TV. Doar doi juraţi rămân din echipa veche

CITEŞTE ŞI: Fondatoarea brandului de încălţăminte Musette, investitor la Imperiul Leilor de pe Pro TV

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    E nemaipomenit dl Dragos, fantastic a fost si bunicul sau, Romulus Petrescu, vicepresedinte al Bancii de Comert Exterior pe vremea lu Ceasca, apropiat de Maurer si Verdet, asa ca intr adevar acest span cu fata de om rhau, chiar este, idolul lui era JR, este un self made by my communist family man...
  • Biz Biz
    "În acest an am învățat cât de importantă este modestia și cât de ușor poți să ajungi de sus jos și înapoi", zice Petrescu. Pot sa confirm ca mi s-a parut cel mai arogant din juriul emisiunii, sa vedem in noua editie daca se confirma ce zice el ca a invatat despre modestie.
  • Afacerist Afacerist
    geo, pai depinde. El te sprijina, dar depinde si de tine. Si el te sprijina, dar face si un fel de contract. Nu iti convine, nu primesti ajutor. Simplu.
    Si eu daca m-as duce la emisiune, te sprijin, dar vreau sa am profit in 3-4 luni. Nu sa lungesc afacerea 5 ani.
  • geo geo
    Ar fi fost interesant ca PRul celor de la Pro TV sa pomeneasca in materialul lor de numarul de afaceri pe care Dragoș Petrescu a promis ca le sprijini - sub diferite forme - in primul sezon, si cate a sprijit efectiv.
  • Gorbin Gorbin
    o sa fie nimiciti de chefi

    Iar chefii tai o sa fie nimiciti de talentatii romani la anul
    si vezi ca leii vor fi dati tot joi , deci marea adela va fi nimicita maxim
  • Ion Ion
    "în situația în care reușești și poți avea un sprijin, și nu neaparat material, ci unul de mentorat de la oricare din leii din panel, acest lucru te poate ajuta să reușești. Acesta este principalul motiv pentru care sunt aici."

    Deci daca reusesti, el totusi doreste sa te sprijine ca sa reusesti dar sigur nu material? O sa rupa audienta cu asa "lei"
  • mile mile
    o sa fie nimiciti de chefi

Trimite un comentariu

sus