Skip to main content

S-a lansat un nou post de radio în online. Fondatorul proiectului este fost DJ la Virgin Radio şi Vibe FM

 
Foto | Facebook
Foto | Facebook

A apărut un nou radio în online. Se numeşte Extravaganza Radio şi este fondat de DJ Andi (Alexandru Diţă), un fost realizator Radio 21 (apoi Virgin Radio) şi Vibe FM.

Publicitate

Noul post, care se aude pe extravaganzaradio.com sau pe aplicaţia disponibilă în Google Play, se axează pe muzică electronică. Oficialii postului anunţă că, în curând, aplicaţia va fi disponibilă şi în Apple Store.

DJ Andi va realiza şi o emisiune, alături de Liviu Hodor (DJ). Cei doi se aud în show-ul Extravaganza 629 de luni pana vineri, de la 18:00 la 21:00.

DJ Andi a realizat la Radio 21 si Vibe Fm emisiunea Request 629 (2005-2011), iar în (2011-2013) facea parte din Matinalii 21. Apoi, a urmat Patrula21 (2013-2014), Extravaganza21 la Virgin Radio (fost 21, în 2014-2015).

DJ Andi, fondator Extravaganza Radio, despre noul proiect:

„Acest radio este rezultatul mix-ului dintre pasiunea mea pentru muzică şi dragostea pentru radio... Toate îmbinate şi livrate celei mai frumoase comunităţi a iubitorilor de muzică electronică. Acest radio este practic un feed ce-ţi va hrăni starea ta de zi cu zi ; şi cu siguranţă aceasta o să fie una plină de energie pozitivă; radioul se va transforma ca şi cromatică muzicală de dimineaţa până în noapte.

Totodată va fi "casa clubbing-ului" pentru că le vom oferi susţinerea şi suportul tuturor artiştilor apropiaţi genului muzical abordat de noi de la Dj consacraţi la artişti aflaţi la început de drum.Nu în ultimul rand susţinem producătorii aşa cum am făcut-o şi în perioada legendarului show "Request629"; apropo 629-ul revine!!! Voi realiza împreună cu Liviu Hodor, Extravaganza 629 de luni pana vineri de la 6 la 9 seara.

Extravaganza Radio o sa fie ca un "spirit liber" prezent în maşină ta, alături de tine la sală, alături de tine la o cafea, la petrecerea ta, toate prin intermediul aplicaţiilor, fiind un hibrid între radioul tradiţional şi cel online... Practic viitorul”, spune acesta.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vladimir Putin Vladimir Putin
    Dacă nu se bagă în FM, degeaba...

Trimite un comentariu

sus