Skip to main content

Focus se vede şi online. Prima TV a lansat un site dedicat ştirilor

 
Foto: Prima TV
Foto: Prima TV

Ştirile Focus se văd şi în online. Prima TV a lansat un site dedicat, acolo unde se pot urmări toate jurnalele de pe TV.

Publicitate

Jurnalele Focus de la orele 15.00, 18.00 şi 23.00, precum si programele proprii Prima TV se pot urmări pe site-ul focusprimatv.ro.

Conţinutul de pe noua platformă este mereu updatat şi se vor scrie ştiri din diverse zone: social, politic, sport, economic, life style, educaţie şi cultură, mai spun reprezentanţii postului.

Andreea Berecleanu la jurnal Focus

Luni a fost prima zi în care Andreea Berecleanu a prezentat Focus, la Prima TV. Tot pe 7 decembrie Prima TV HD a intrat şi la doi mari cablişti, RCS-RDS şi Vodafone, iar de marţi, 8 decembrie, se vede şi în reţelele Telekom şi Orange.

Studioul Focus este unul complet nou şi are o grafică nouă. Este virtual, creat digital pe Green Screen - singurul obiect „fizic” este pupitrul prezentatoarei. Grafica ştirilor este pe culoarea magenta.

Vezi AICI o galerie foto a primului jurnal Focus.

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO. Prima ediţie „Focus” în HD, cu Andreea Berecleanu. Prima TV HD, la doi mari operatori de azi

CITEŞTE ŞI: Andreea Berecleanu, primul jurnal la Prima TV. Anca Serea, la sport. Studio nou pentru Focus HD

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BigBrother BigBrother
    Am incercat să mă uit la noul Berecleanu's Focus! Bai frate! Chiar nu vede nimeni că background-ul ăla de la primplan e aproape un gif ieftin de pe net? Arată ca porcu' ! Cat despre conținut...când ramai cu oameni ce nu au avut alta opțiune in 23 de ani și niste juniori nevinovați... rezultatul e mediocru. Veste buna! Juniorii vor pleca și fosilele vor rămâne în gașca lui Tomșa! Asta nu realizează ce lipitori plătește. Și în Prima și în Telekom. Rețetă sigura spre semiesec!
  • Daniel Samoilă Daniel Samoilă
    @Adi Salut! Da, este adevărat. Anca Serea va prezenta jurnalul de sport. Vezi detalii în articolul de pe Paginademedia.ro de aici: https://www.paginademedia.ro/2020/12/andreea-berecleanu-primul-jurnal-prima-tv/
  • Adi Adi
    Stie cineva, e adevărat că Anca Serea va prezenta știri din sport? As vrea sa știu ca sa pregătesc înregistrările pentru ca ne vom cocoșa de ras! Tot ce ati vazut pana acum în materie de prezentatoare de sport este ZERO pe lângă spectacolul pe care îl face Serea! Prima încercare ar putea fi sa pronunțe PSG, ca tot e subiect. Macar atat.
  • Cristian Cristian
    Dragă florin, Caruceru nu a plecat de la Telekom o dată ce prima a trecut la Clever Media au devenit colegi cei de la Prima cu cei de la Telekom și Look mai ales că cei de la Telekom au contracte semnate cu clever iar Telekom Sporturile sunt administrate de Look, Caruceru e în continuare la Telekom nici decum nu a plecat acum există colaborare între ei mai ales ca Prima emite din sediul Telekomului acum!!!
  • domnul foto domnul foto
    prima tv ar trebui sa isi schimbe sigla de acum.ar putea s-o faca transparenta exact ca in poza de mai sus
  • florin florin
    Florin Caruceru a fost la telekom sport din 2010.. oare de ce o fi plecat.. nu mai mergea leafa bine
  • Mile Mile
    Dar audiențe când
  • Andrei Andrei
    99,76% este site-ul Observator pe fundal negru și făra [brand-ul] Observator
  • Mile Mile
    @Gaetano, este pe Orange, dar cred ca doar pe cablu. La mine a intrat de marti de dimineata
  • Gaetano Gaetano
    La Orange DTH nu este Prima TV HD!!

Trimite un comentariu

sus