Skip to main content

Friends, The Big Bang Theory şi alte titluri ies de pe Netflix, în această săptămână

 
Friends, The Big Bang Theory şi alte titluri ies de pe Netflix, în această săptămână

Netflix spune „la revedere”, Gossip Girls, Friends sau The Big Bang Theory. În câteva zile, o serie de producţii îndrăgite vor ieşi de pe platforma Netflix.

Publicitate

Mai exact, de la 31 decembrie, vor ieşi de pe platforma video producţiile Gossip Girl, Pretty Little Liars, The Big Bang Theory, Friends, Harry Potter, Fresh Prince şi Grand Hotel.

Firends, unul dintre serialele clasice care nu se va mai vedea pe Netflix România, a ieşit încă de anul trecut din Statele Unite. Motivul? Warner Media, compania care deţine drepturile pentru serial, l-a introdus pe noua sa platformă, HBO Max, lansată în mai 2020.

HBO Max urmează să se lanseze şi în Europa, în a doua parte a anului viitor.

Tot HBO Max a achiziţionat şi drepturile pentru seria de comedie The Big Bang Theory, într-o tranzacţie-record estimată la un miliard de dolari, după cum notează presa internaţională.

De asemenea, HBO Max are drepturile, în SUA, pentru franciza Harry Potter, Pretty Little Liars sau Fresh Prince of Bel Air.

La fel este şi cazul Gossip Girl, pentru care HBO Max vrea deja să facă o continuare, în colaborare cu producătorul Riverdale.

De menţionat că, The Big Bang Theory şi franciza Harry Potter sunt momentan disponibile, în România, pe platforma HBO GO.

Citeşte şi:

Ce titluri intră în ianuarie 2021 pe Netflix

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dany Dany
    Păcat,ies cele mai bune filme.Nu ar trebui scoase, sunt multe filme care nu merită văzute dar ei scot filme bune
  • Specialistu Specialistu
    Dati audientele de craciun si ajun cum ati dat si anul trecut ,un top cu cele mai urmarite programe

Trimite un comentariu

sus