Skip to main content

GALERIE FOTO. Prima ediţie „Focus” în HD, cu Andreea Berecleanu. Prima TV HD, la doi mari operatori de azi

 
GALERIE FOTO. Prima ediţie „Focus” în HD, cu Andreea Berecleanu. Prima TV HD, la doi mari operatori de azi

GALERIE FOTO. Faţă nouă la jurnalul principal de la Prima, Focus. S-a trecut la emisia HD pentru postul deţinut de Clever, iar Andreea Berecleanu a prezentat prima ediţie de la trecerea sa la noul post.

Publicitate

Studioul este unul complet nou şi are o grafică nouă. Este virtual, creat digital pe Green Screen - singurul obiect „fizic” este pupitrul prezentatoarei.

Grafica ştirilor este pe culoarea magenta.

Prima TV HD a intrat de astăzi la Vodafone (fostul UPC) şi se poate urmări pe poziţia 179. Tot astăzi va intra şi la RCS-RDS.

În cadrul jurnalului, de asemenea, a apărut şi jurnalistul Sebastian Zachmann, venit recent de la Adevărul, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Zachmann este analist pe zona politică la Focus.

Cum se vede noul Focus de pe Prima? Cum este pusă lumina? Cum sunt alese cadrele?

GALERIE FOTO. Paginademedia.ro prezintă în capturi foto cum arată jurnalul în noua formulă:

CITEŞTE ŞI: Andreea Berecleanu, primul jurnal la Prima TV. Anca Serea, la sport. Studio nou pentru Focus HD

CITEŞTE ŞI: Mutare surpriză. Noua emisiune a lui Selly se vede şi la Prima TV. Postul anunţă când trece la HD

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Saptamanica Saptamanica
    Exact Mile , cifrele de joi vineri sambata si duminica de acum 2-3-4-5 saptamani unde sunt?
  • Mile Mile
    Cifre unde sunt
  • Allex Allex
    Focus a fost pe 2 aseară, peste Pro și după Antena!!! A spus deja Rzv ce era de spus. Aceeași este și părerea mea! Pot doar să spun mult succes! Probabil că la începutul anului viitor jurnalul va fi mutat la ora 19, pentru a concura cu jurnalele principalelor posturi. Are toate șansele ca, în câteva luni să depășească Observatorul Sandrei Stoicescu, care nu este potrivită acelui jurnal. Ea făcea foarte bine emisiunile politice de la A3.
  • Iuli Iuli
    @RzV, dacă Esca trecea la Prima TV, garantat era în top3

    Nu înțeleg comentariile cu “grafica în paint”, după părerea mea acea burtieră este mai bună decât cea de la Pro/Antena.
    La Stirile ProTV burtiera nu se modifică în funcție de lungimea textului, cum era odată, iar la Antena scrisul este prea mic și dacă ai 3 cuvinte musai trebuie puse pe 2 rânduri, nu își modifica [ ] în funcție de text, despre Kanal D nici nu mai zic, sau TVR
  • mile mile
    E un sd upscalat. de cand va pasa voua de prima? pe voi va intereseaza doar batalia manelelor; antena si pro tv.
  • RzV RzV
    Avand in vedere ce fata avea Prima inainte este o schimbare mare pentru ei dar una de normalitate cand deja ne-am obisnuit de multi ani cu HD si cu studiouri de stiri de genul. Este un inceput pentru relansarea televiziunii, putea sa prezinte si Esca stirile si tot nu ridica Prima in primele locuri, e nevoie de timp ca publicul sa bage postul la favorite, era destul de uitat.
  • Cristian Cristian
    De azi Prima TV HD a întrat în grila Telekom și Orange(unde e folosita infrastructura Telekom)!!!!
  • Verner Verner
    Prima TV își schimbă fața după 23 de ani de emisie. Calitatea va crește la HD, studioul de știri va fi unul complet nou cu noi jurnaliști și cu un nou design de prezentare. Calitatea noilor emisiuni și informații fac ca Prima TV să devină astfel o televiziune care respectă telespectatorii.
  • jk jk
    Da,se pare ca dupa o rescanare corecta a intrat si la mine Prima HD,dar pe pozitia 125 dupa LookSport.La pachet a venit,dar pe la capatul listei si un post nou sportiv
    A da,si aleph la ce pozitie minunata are cel.putin la mine,ne mai surprinde audienta?
  • Mile Mile
    Epic nu e de tv poate pe net
  • Protevist uitat Protevist uitat
    Rece rece ghetar, n are nicio treaba cu publicu, vorbeste pt ea, se imbraca pt ea, cui nu i place sa nu se uite. De ce or fi adus o, greu de nteles...
  • Concurentza Concurentza
    Wow ! Au copiat antenele ? Mi se pare doar mie sau burtierele alea se misca greoi ? Nu mi se pare ca aduce nimic nou, e acelasi tip de jurnal. Asa ca de ce te-ai uita la Prima si nu la altii ? Redactia aia de la Telekom se vede si la stirile Look Sport si mi se pare cam chicios rozul ala de fundal.
  • David David
    La Telekom Romania când este în HD? Grafica în SD se vede groaznic, iar cei de la Telekom au probleme mari de vedere și nu văd cât de rău se vede 480p.
  • Radu Radu
    Bine, Berecleanu e renumita pentru lipsa de creier. Si cand era la Pro trebuia sa i se explice in amanunt fiecare intro ca nu intelegea nimic, indiferent de natura stirii. Cand avea de zis ceva legat de sport sau de pronuntat vreun nume strain era prapad.
  • Specialistu Specialistu
    La Orange înca nu e Prima HD

Trimite un comentariu

sus