Skip to main content

Golful se vede la Eurosport şi anul viitor

 
Foto | Eurosport
Foto | Eurosport

Golful se vede pe Eurosport şi în 2021. Postul TV anunţă noi competiţii de golf, turnee live şi rezumate.

Publicitate

Concret, vor fi 43 de săptămâni de transmisiuni de golf live, de-a lungul anului, din PGA Tour (organizatorul principalelor turnee de golf din SUA).

Vor fi, în medie, aproximativ 16 ore de turnee live în prime time săptămânal (de joi până duminică).

În următoarele luni, principalele competiţii vor fi THE PLAYERS Championship, Farmers Insurance Open, The Genesis Invitational, Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, precum şi Playoff-urile FedExCup.

Continuă şi franciza My Games: Tiger Woods, în parteneriat cu Tiger Woods.

Continuă parteneriatul pe care Discovery îl are cu PGA TOUR, semnat pe o durată de 12 ani în iunie 2018. Competiţiile se vor vedea în continuare şi pe GOLF TV - serviciu de streaming şi canal care se regăseşte şi în grila Vodafone.

Andrew Georgiou (preşedintele Eurosport) a spus:

„Suntem extrem de entuziasmaţi să extindem parteneriatul Discovery cu PGA TOUR şi să îmbogăţim astfel oferta de golf de talie mondială a Eurosport pe tot parcursului anului. Acest parteneriat aduce un conţinut complet nou fanilor de sport în ţările unde suntem prezenţi. Aşteptăm cu entuziasm Jocurile Olimpice de la vară, timp în care Eurosport va reda întregul parcurs al multor jucători de top din lume, până la Tokyo.

Având în vedere expertiza noastră în materie de producţie pe mai multe pieţe, putem acum să livrăm o experienţă de vizionare impresionantă. Pe măsură ce mai multe drepturi devin disponibile pentru noi, ne bucurăm să ajungem la comunităţi extinse de fani ai golfului, precum şi să oferim oportunităţi noi brandurilor de a interacţiona cu aceştia la scară largă”, a spus acesta.


Citeşte şi: Un canal dedicat pasionaţilor de golf intră în grila UPC


Citeşte şi: Discovery, parteneriat cu organizatorul principalelor turnee de golf din SUA, pentru Golf TV, serviciu de streaming ce va fi disponibil şi în România


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Unii șefi de la Eurosport parcă sunt de pe altă lume. Poate nu stim noi si ei au aflat ca, la noi in tara, spatiile verzi de langa blocuri, maidanele si izlazurile comunale s-au transformat in terenuri de golf si ca lumea a innebunit dupa acest sport de arunca pastile din astea ”Vor fi, în medie, aproximativ 16 ore de turnee live în prime time săptămânal (de joi până duminică)” !
  • Mile Mile
    Audienta zero, mai bine te uiti cum se usucă vopseaua pe pereti decât la asa ceva, dacă și asta e sport
  • Adi Adi
    O ,,minunăție,,! Pentru asta cere bani Eurosport? Maxim 1 an mai rezistă în Romania!

Trimite un comentariu

sus