Skip to main content

Fondatoarea brandului de încălţăminte Musette, investitor la Imperiul Leilor de pe Pro TV

 
Foto | Pro TV
Foto | Pro TV

S-a anunţat un nou investitor pentru sezonul doi din Imperiul Leilor, show-ul de pe Pro TV care va începe în primăvara lui 2021. Este vorba de Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălţăminte Musette.

Publicitate

Cristina Bâtlan a intrat în afaceri încă de la vârsta de 19 ani, după ce a reununţat la cursurile Facultăţii de Drept şi alături de Roberto Bâtlana a dezvoltat o afacere cu materiale textile.

Aceasta a pus bazele grupului Musette, brand românesc de încălţăminte. Musette are o echipa de peste 500 de membri, două fabrici, 28 de magazine în ţară şi străinătate şi o cifră de afaceri de peste 16 de milioane de euro.

Cristina Bâtlan, despre noul sezon din Imperiul Leilor:

”Aş vrea să investesc într-o companie sau afacere în care nu ar trebui să mă preocup neaparat de bunul mers, ci să vin ca business angel, să întâlnesc oameni care ştiu cum se face lucrul acesta şi să-l facă bine. Mă reinventez permanent, aşadar, am nevoie de inspiraţie în business-ul meu actual, dar şi în viaţa mea de zi cu zi.

Mi-aş dori să avem în faţă oameni şi poveştile lor, poveşti adevărate.Mă preocupă tendinţele în zona de lifestyle, sănătate, mediu şi sustenabilitate. În materie de trenduri sunt foarte la curent cu ce se întâmplă la nivel mondial. Mi-ar plăcea să fiu invitată într-o afacere în domeniu,să mă implic precum o fac în propria mea companie.”

Anterior, Pro TV a anunţat că Dan Şucu, creatorul Mobexpert, este primul investitor anunţat pentru noul sezon. De asemenea, din informaţiile Paginademedia.ro, o parte dintre "lei" vor rămâne în juriul, iar alţii vor fi schimbaţi. Râmân în juriu Dragoş Petrescu (City Grill) şi Mohammad Murad (Phoenicia).

În juriul emisiunii mai erau afaceristul Cristian Oneţiu (Life Care şi Biologistic), Daniela Marişcu - Aqua Azur şi Monica Cadogan, fondatoarea companiei Vivre.


CITEŞTE ŞI: Dan Şucu, primul investitor din sezonul 2 Imperiul Leilor pe Pro TV. Doar doi juraţi rămân din echipa veche


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MirceaB MirceaB
    Asa afaceriști ai ce învață la închisoare

    Exact ca la accesatii tai , sau la capatosel , sau la umorul sec de 2 bani
  • MirceaB MirceaB
    De ce sa te uiți la asa ceva

    De ce sa te uiti de azi la Antenuta Zero. Locurile 2, chari si 3 pe comercial de azi pana in februarie-martie...
  • Mircea B Mircea B
    Copie după tvr

    Si Antenuta are seriale copii dupa turcisme , are umor sec copie dupa ai talent , are mangalita copie dupa las fierbinti
  • Biz Biz
    cum spunea cineva pe aici, sa speram ca batlan nu e doar un chip frumos prin emisiune sau doar respectam criterii gender. vivre si cu mariscu au fost o rusine anterior. anca vlad catena sau cea care a creat si vandut terox cred ca erau mult mai indicate, dar nu cred ca au timp de emisiuni. ramane ca sucu sa vedem daca va fi la nivelul asteptarilor, dar cu murad si petrescu cred ca vor fi un trident redutabil de emisiune.
  • zf zf
    Pacatul PRO e ca alege "oameni de afaceri" de carton, gen duduia asta sau ailalta de la Vivre, a fost si aia de la Vivre in sezonul trecut. Vorba cuiva de mai jos, daca sapi mai bine si te uiti cum si-au facut oamenii astia banii... bai, dar altii nu se mai gaseau? Inteleg ca duduile astea au niste legaturi cu PRO, in fine, cine stie ce zic... stie. Cu toate astea... nu e totusi putin jenant? Adu niste oameni care chiar sunt respectati in business, PRO-ule. Oameni care chiar si-au facut pe bune averile, care chiar si-au construit pe bune imperiile financiare, nu pe asta de la Musette si pe aia de la Vivre, care au fost implicate intr-o mie de lucruri sketchy. Nasol.
  • Mile Mile
    Asa afaceriști ai ce învață la închisoare
  • MetalGuy MetalGuy
    @Mile @Xenox Dragons' Den este numele formatului original al emisiunii creat în Japonia și difuzat în America sub numele de Shark Tank, care ulterior avea să fie difuzat peste tot în lume (sub nume diferite).

    Mult succes noilor jurați Dan Șucu și Cristina Bâtlan, doi dintre cei mai buni antreprenori din România. Respect!
  • Ion Ion
    Cristina Bâtlan spunea la TVR exact asa: "Eu la 18 ani imi deschideam prima fabrica de textile!". No comment.
    Emisiunile astea sunt utile intr-un singur fel: arata ca 99% din bogatii romani fac bani din furt de la stat (vezi cazul Flamingo), din maritis, din afaceri de "transporturi" etc. NU exista niciun invesitor dintre cei de la Arena Leilor sau oricum i-ar mai zice, care sa fie in stare sa faca o afacere prin propria inteligenta, de la zero. N-au nici idei, nici nu sunt manageri. Cei care pot au lucruri mult mai bune de facut decat sa tipe la batrani sau sa-si bata joc de concurentii care le propun "jignitoarea" suma de 30% profit (tanti de mai sus nici nu voria sa auda de profit sub 100%)
  • Mile Mile
    De ce sa te uiți la asa ceva
  • geo geo
    Poarte ar fi fost bine să menționați că Cristina Bâtlan a mai participat, în postura de investitor, la defuncta emisiune difuzată de TVR. Nu era un jurat prea activ. Presa vremii scria că, după primele două sezoane, a bătut palma pentru 12 propuneri de afaceri, din care doar una s-a materializat. Din diferite motive. Sincer să fiu, după o asemenea ”experiență” trăită în urmă cu 10 ani, dacă aș fi fost în locul Cristinei Bâtlan m-aș fi abținut să mai particip la un show cu tematică similară.
  • Andreas Andreas
    Iarăși schimbă structura a ceva ce a funcționat. Prevăd un viitor al acestei emisiuni precum Mastechef.
  • Xenox Xenox
    Milica, tu stii ce este ala "format" international?

    Asa putem zice ca si "Danseaza printre stele" e copie dupa "Dansez pentru tine". Din fericire, e doar un amarat de format international, care a mers de a rupt la A1.

    Putem spune insa ca "iUmor" e o copie nereusita dupa "RAT". Mai ales maneta aia, care imita "Golden Buzz-ul" de la "RAT", sau ceva.

    Tu o tii una si buna cu Antenuta ta. Unde erai tu Mile acum 7 ani, cand "RAT" facea 5 milioane audienta. Sau mai bine zis, unde era Antenuta ta? Intr-un SD amarat, cu filme de acum 100 de ani si cu formate obosite.
  • Mile Mile
    Copie după tvr

Trimite un comentariu

sus