Skip to main content

Dan Şucu, primul investitor din sezonul 2 Imperiul Leilor pe Pro TV. Doar doi juraţi rămân din echipa veche

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Se cunoaşte primul investitor din sezonul 2 Imperiul Leilor, emisiunea de pe Pro TV. Este vorba de Dan Şucu, creatorul şi proprietarul brandului românesc de mobilă şi home/deco, Mobexpert.

Publicitate

Şucu a intrat în lumea antreprenoriatului după 1990 şi a dezvoltat de la an la an Mobexpert, grupul său având în prezent 26 de hypermarketuri şi magazine de mobilă, atât în ţară, cât şi în străinătate, 8 fabrici, 2.300 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro.

Sezonul 2 din Imperiul Leilor se vede în grila Pro TV în primăvara anului 2021.

Din informaţiile Paginademedia.ro, o parte dintre "lei" vor rămâne în juriul, iar alţii vor fi schimbaţi. Râmân în juriu Dragoş Petrescu (City Grill) şi Mohammad Murad (Phoenicia).

Dan Şucu, despre prezenţa sa la Imperiul Leilor:

”Cred că este timpul ca din ce în ce mai mulţi antrepreori din România să facă propagandă pentru ideea de antreprenoriat. Cu cât mai mulţi tineri vor porni o afacere şi vor fi independenţi, cu atât mai bine ne va fi tuturor.

Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poţi marketa imediat. Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener şi care să fie pe piaţă în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post

Am un milion de sfaturi pentru cei care vin în emisiune, dar după atâţia ani de afaceri am şi capacitatea de a sintetiza. Există o singură calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor: încrederea în sine. Ca să poţi să reuşeşti este foarte puţin probabil să o faci din prima încercare: vei cădea, te vei ridica de multe ori, dar într-un final vei reuşi.”

Pro TV a anunţat principalele producţii din primăvara lui 2021

Românii au Talent, emisiunea care a anunţat deja preselecţiile pentru sezonul 11, se va regăsi în grila postului drept „principala atracţie”.

A fost anunţat şi noul sezon din Imperiul Leilor. Pe lângă cele două show-uri, postul din Pache Protopopescu anunţă şi transmiterea Campionatului European de fotbal (amânat pentru anul viitor), dar şi meciurile României din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Florin Alexandrescu, CBO Pro TV:

„Avem un plan pentru 2021: Românii au talent, cel mai bun show de entertainment din România fără îndoială. Continuăm cu Imperiul Leilor, programul TV care a adus cele mai bune cifre demografice din industrie. Şi, bineînţeles, avem Euro 2021, cel mai aşteptat eveniment sportiv al ultimilor ani, dar şi cel mai scump program TV.

Nu în ultimul rând, în martie, echipa naţională de fotbal începe campania de calificare la campionatul mondial, iar meciurile se văd în continuare la Pro TV.”

CITEŞTE ŞI: Start la preselecţiile pentru Imperiul Leilor. Emisiunea se vede pe Pro TV anul viitor

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cartofior Cartofior
    Exact tot anul ceva interesant la antena

    Mereu locul 2 , zi de zi
  • Cercopitec Cercopitec
    Adela ,premiera joi ,14 ianuarie la Antena 1

    Degeaba , tot sub pro va fi acest nou mare serial...
  • Cercopitec Cercopitec
    Adela ,premiera joi ,14 ianuarie la Antena 1

    Tot sub pro tv va fi acest nou mare serial...
  • Cercopitec Cercopitec
    Va fi distrusă de chefi repede

    Va fi distrusa in capul tau sec. Emisiunea tot joi va fi, deci peste Adela ta...
  • Cercopitec Cercopitec
    doar atat

    Nu conteaza , tot Pro va sterge pe jos cu Antenuta ta la anul.
  • geo geo
    Foarte bine ca aduc afaceristi cu ceva ”greutate” financiară...
  • Cornel Cornel
    bine ca au renuntat la saracul ala de la Lifecare.
    Pai el de-abia are bani de afacerea lui si de salarii. Credea ca vine la Pro sa-si faca reclama lui gratis :)))
  • Mile Mile
    Exact tot anul ceva interesant la antena
  • Specialistu Specialistu
    Adela ,premiera joi ,14 ianuarie la Antena 1
  • Mile Mile
    Va fi distrusă de chefi repede
  • Biz Biz
    De salutat că i-au păstrat pe cei doi Petrescu și Murad renunțând la ceilalti 3 care nu aveau legătură cu miezul emisiunii. Și de salutat că au băgat în antreprenor adevărat Sucu
    Singurul semn de întrebare legat de cei 2 păstrati mai sus este că acum cu lovitura data Horeca care i-au lovit în plin pe Murad și Petrescu nu înțeleg ce lecții pot sa ii spună credibil unui aspirant in antreprenoriat.
  • Sabina Sabina
    Interesantă grila din 2021,sunt curioasă ce vor mai pregati
  • mile mile
    doar atat

Trimite un comentariu

sus