Skip to main content

VIDEO. A apărut un nou site de sport: Playsport. Totul despre noua publicaţie cu Radu Oprişan

 
VIDEO. A apărut un nou site de sport: Playsport. Totul despre noua publicaţie cu Radu Oprişan

INTERVIU VIDEO. Nou site de sport, începând de astăzi: Playsport.ro este online, de mai puţin de o oră, cu jurnalistul Radu Oprişan la conducerea echipei editoriale.

Publicitate

Printre cei care semnează în noua publicaţie online sunt Marius Mitran, Alin Buzărin şi Andrei Nourescu.

De ce un nou site de sport? Care este politica editorială a publicaţiei playsport.ro? Care sunt obiectivele?

Răspunsurile, de la Radu Oprişan. Interviul va fi Live în curând.

Playsport este dezvoltat sub umbrela site-urilor Playtech.ro şi Impact.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mirel Mirel
    Site-ul nu este facut sa fie un adevarat site de sport, cum e GSP sau Prosport, el e facut sa se indexeze in Google. Vali Camara crede cu tarie ca poate pacali la infinit algoritmul prin care stirile de pe site-urile inventate de el ajung pe Google. Nu o sa mai mearga foarte mult. Au mai fost unii pe internet acum cativa ani care se credeau regi cand faceau trafic imens din niste pagini de Facebook cel putin dubioasa, e fix aceeasi reteta doar ca pe Google.
  • geo geo
    Incredibil cat de mult poate semana cu siteul celor de la Digisport !
    Stirile sunt atemporale, unele dintre ele datate cu ziua de astazi le-am citit deja din ieri prin alte parti.
    Nimic live ori ”la minut”, se joaca astazi in Liga 1 si ei nimic, echipe, scor, minut.
    In afara de vreo 2 ”exclusivitati”, nimic interesant.
    Nu voi mai intra pe acest site !
  • Vasilica Vasilica
    Umbla cu *** *** astia de la playtech si impact. Astea sunt site-uri? Cand incepe google sa corecteze piata? oamenii stau si citesc 1 minute si cateva secunde in media site-ul playtech.ro. Cum este posibil asa ceva sa intre 7-800 000 de *** in fiecare zi pe asa ceva?
  • George George
    Felicitari Andrei Nourescu, omul care face atat de multi bani pe bursa incat lucreaza pro-bono pentru un proiect jurnalistic de calitate! Iata ca inca mai sunt si oameni d-astia.
  • Mirabela Mirabela
    Site-uri care pana acum 5 minute nu existau si care au crescut pe spatele marilor grupuri de site-uri si publicatiilor de renume care le-au dat asa zisele "cross-uri". Uite ca din crossurile alea unii au ajuns sa se viseze moguli de presa :)) Cel mai probabil toata sarada asta se va termina atunci cand parazitii astia vor fi eliminati din site-urile de renume. I-am vazut cu niste stiri mizerabile inclusiv pe Libertatea intr-un articol de Tolontan!
  • Aurora Aurora
    Site-uri aparute peste noapte, care vor disparea peste noapte atunci cand Google isi va da seama ce fac baietii astia "destepti" ai internetului. Aia de la Fanatik au inventat manevra asta, dar s-au oprit cand trebuia pentru ca si-au dat seama ca isi pot face rau brandului si ca fac mult mai multi bani cu o imagine curata si brand decat din maruntisul pe care ti-l da Google la trafic la kilogram
  • Dorin Dorin
    Bai baiatule au furat culorile de la Digi Sport, incredibil! Unde s-a ajuns cu internetul in ziua de azi! Nu era destul ca oamenii furau tot contentul de peste tot si nu produc nimic original, acum fura site-uri cu totul. Genial! Oricum salut pe aceasta cale faptul ca o serie de jurnalisti vechi si cu experienta au fost adusi in acest proiect, dar care din pacate va avea soarta multor altor start-up-uri de sport care s-au inchis rapid.
  • Eva Eva
    Pai ce face Capital si Evz pe langa ce face Playtech cu site-urile clone este nimic. Daca la Capital aia au numai nucleare in titlu, macar nu scriu doar despre manelisti si bicarbonatul miraculos. Un site care aparent pare de tehnologie nu face decat sa bage masiv in spate content cat mai mizerabil pentru trafic. Iar asta cu sportul e prima incercare de a face ceva serios , dar toata lumea din piata rade de ce hal de content au si aici.
  • Andrei Andrei
    Ringier este capul rautatilor la toata mizeria asta cu site-urile aparute peste noapte. Pentru ca Tolontan nu ii lasa pe aia de la vanzari sa faca mizeriile astea la ei in grup, il incurajeaza pe "Vali copilul minune" al internetului sa-si faca el 100 de site-uri dubioase pe care de fapt bani face Ringier. E informatie publica, cine stie unde sa se uite, vede clar ca in spatele acestor site-uri unde efectiv nu ai absolut nimic de citit si totul e copy-paste din alte parti ca banii merg la Ringier.
  • Marius Marius
    Daca vreti sa va dati seama despre ce e vorba, este o incercare disperata de a parea credibil in piata. Oamenii aia fac pe un site de technologie trafic doar cu Bianca Dragusanu si retete babesti de scapat de leucemie. E una din gropile de gunoi ale internetului. Pe langa site-urile alea, Cancan si Click par ultra-premium. Nu fac decat sa copieze stiri din alta parte si apoi sa se dea mari pe la colegii de la publicatii de renume din piata ca ei "fac trafic".
  • Dana Dana
    E un baiat acolo, Vali Camara, care se viseaza regele online-ului, dar i-a gasit pe Nourescu si pe Oprisan care sunt de 100 de ori mai hoti ca el. Se vor face ca muncesc pe acolo ca sa-i ia lu asta banii pe care ii face pe Google, iar la prima modificare de algoritm, adio, o sa uitati de site-ul asta ca si de celelalte care au aparut si au disparut peste noapte. Stiridinlume.ro este un alt esec marca Playtech. Oamenii incearca sa speculeze cat de bine pot algoritmul Google care "iubeste" site-urile noi, dar cu prima ocazie cand acest "bug" se va corecta, cam aia a fost :))
  • Adi Adi
    Nourescu e ăla care s-a dat ,,rănit,, prin Iraq sau nu stiu unde? Se si bandajase ca să pară real. Când colo a fost o minciună penibila. El nici nu călcase pe acolo.
    P.S Nu cumva sponsor este tot primăria Voluntari?
  • Mihai Mihai
    Daca e cu Radu Oprisan e clara treaba. Si impostorul de Nourescu, jurnalistul ***. Vor rupe pe titluri penibile si o sa pacaleasca pe toata lumea.

Trimite un comentariu

sus