Skip to main content

Poftiţi! Nea Mărin aduce „circul” la Antena 1 pe final de an. Sezon nou, filmat anul trecut

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Nea Mărin (n.red. Marin Barbu) revine la Antena 1. Cu un nou sezon. Al şaptelea. Va pune (din nou) vedetele la muncă şi se va contra cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, obişnuiţii „duşmani”, în al şaptelea sezon al producţiei „Poftiţi la Nea Mărin”.

Publicitate

Noul sezon va fi la circ. „Poftiţi la circ” va debuta pe Antena 1 luni, 28 decembrie. Se va difuza de luni până miercuri, de la 20:30.

De notat că acest sezon a fost filmat încă din vara lui 2019.

Primele vedete din noul sezon care vor munci sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu.

Toate episoadele au fost filmate la circul familiei Bellucci. În fiecare ediţie, nea Mărin va lucra alături de vedete pentru a îmbunătăţi spectacolul circului prin noi numere, care să atragă publicul şi fanii.

Vedetele vor trebui să îndeplinească sarcini precum procurarea alimentelor, vânzarea biletelor pentru spectacole, dar şi activităţi în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfăşura la circ.

Andrei Ştefănescu, despre noul sezon:

“Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiţie. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când!

Însă va fi un sezon frumos şi complet- cu dramă, comedie, acţiune şi...izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi şi frumoasa lume a circului”.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus