Skip to main content

EXCLUSIV. După Metropola TV, primăria lui Pandele îşi face şi un radio. Cumpără un post de pe piaţă

 
EXCLUSIV. După Metropola TV, primăria lui Pandele îşi face şi un radio. Cumpără un post de pe piaţă

EXCLUSIV Paginademedia. Primăria din Voluntari, condusă de Florentin Pandele, va prelua un post de radio. Consiliul local, care are deja postul TV Metropola, va deţine şi o reţea de radio.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Consiliul Local Voluntari a ajuns la o înţelegere pentru a cumpăra Sport Total FM.

Achiziţia urmează să fie făcută prin Publivol Creativ, compania de publicitate a Primăriei din Voluntari, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro surse apropiate tranzacţiei.

Conform aceloraşi surse, contractul urmează să fie semnat perioada următoare. Practic, Publivol Creativ urmează să preia în totalitate compania Global Media Expert, care operează licenţa Sport Total.

Trei oferte în discuţie

Primăria lui Florentin Pandele nu a fost singurul ofertant pentru Sport Total. De postul de radio ar fi fost interesat şi Maricel Păcuraru (pentru a completa viitorul post TV Realitatea Sportivă şi cu un post FM) şi DC News (care a avut discuţii, în trecut, şi cu Gold FM, post preluat, până la urmă, de fiul lui Cozmin Guşă).

Decizia de a alege oferta lui Pandele a fost a Consiliul de Administraţie al Centrului pentru Servicii de Radiocomunicaţii (CSR), companie care deţine Sport Total.

Vânzarea Sport Total vine într-un moment dificil pentru postul de radio. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, de luni de zile, salariile echipei nu au fost plătite şi sunt probleme financiare. Oricum, echipa funcionează într-o formulă restrânsă.

Printre realizatori au rămas Narcis Drejan, Daniel Nazare, Hora'iu Sima, Ionel Luţan, Dragoş Borchină şi Gabriel Maricescu. Mihai Pahonţu a părăsit echipa în urmă cu o lună.

Postul a mai avut probleme cu salariile şi în trecut, când au şi protestat. (pe atunci era şi Radu Banciu la postul de radio).

Sport Total emite pe frecvenţa 105,8 FM la Bucureşti, dar are licenţe şi în alte oraşe din ţară (Botoşani, Braşov, Drăgăşani, Făgăraş, Focşani, Galaţi, Predeal, Rupea, Severin, Slatina, Victoria şi Zărneşti).

Radioul este operat pe firma Global Media Expert, în care acţionar este Centrul pentru Servicii de Radiocomunicaţii. CSR este controlată de Radu Călin.

O istorie complicată

SportTotal FM a fost lansat în 2007 de Nicolae Bara om de afaceri – deţinea platforma Frigotehnica (pe atunci şi membru PDL).

În 2011, Robert Turcescu preia conducerea postului încearcă să îl relanseze. Va renunţa câteva luni mai târziu.

Ulterior, postul ajunge de la Nicolae Bara de Centrul pentru Servicii de Radiocomunicaţii.

Citeşte şi: EXCLUSIV: Robert Turcescu va cumpăra Sport Total

Citeşte şi: Sport Total se relansează după abandonul lui Robert Turcescu

Citeşte şi: AUDIO. Protest la Sport Total FM după ce s-a ajuns la întârzieri salariale. Radu Banciu, printre protestatari

Citeşte şi: Modificare de acţionar la Sport Total FM. Iese fiica, intră tatăl

Citeşte şi: CNA. Primăria lui Pandele are licenţă pentru o televiziune de Ilfov. Cum se numeşte şi ce programe va avea?

Citeşte şi: VIDEO. În familie. Gabriela Firea, invitată „surpriză” la prima emisiune de la postul primăriei Voluntari, condusă de soţul Pandele

Citeşte şi: VIDEO. Cosmin Andrei Guşă, noul patron de la Gold FM: Aş vrea să avem o emisiune cu Octavian Hoandră. Raluca Moianu, director de programe. Nistorescu rămâne cu emisiune

Citeşte şi: Fiul lui Cozmin Guşă preia Gold FM. Tranzacţia postului de radio, pe masa CNA

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ascultatoru ascultatoru
    Un radio de calitate. Sper sa nu-si schimbe politica editoriala. Din cate stiam Mihai Pahontu a stat izolat. Din cauza asta nu a mai facut emisiunea de la 16 la 19, Sport Culture.
  • vladse vladse
    Pacat de muzica buna ce o difuza Narcis Drejan. Chiar asculta noaptea.
  • Iuli Iuli
    @Ionut, tind să cred că doar Antena3 este pro-psd, Antena1 de când a despărțit Observator de Antena 3 SA a fost mult mai egală cu partidele.
    Acum la Observator rămâne imaginea de antena3 prin Stoiceasca, după ani de zile pe politică degeaba mai vi să te prezinți corectă și sinceră. Tocmai de-aia mai bine nu te uiți la Observator când apare ea, o persoană enervantă.
  • Ionut Ionut
    Patronul Antenei 1 e membru și susținător PSD
  • Eu Eu
    Pentru ca Dobro sa nu se simta urmarit, aleg sa postez ca Radio Guerrilla are muzica proasta si la o stire despre un cu totul alt radio.
  • Mirela Mirela
    antena 1 nu prea e psd ca e preferata de comercial deci pnl

    Iar aberezi postac. Antenuta e plina de psd la acces la sacrificiul la te cunosc la factor la neata
  • mile mile
    ca asa e peste tot in lume
  • mile mile
    antena 1 nu prea e psd ca e preferata de comercial deci pnl
  • Iuli Iuli
    DE CE INSTITUȚIILE DE STAT AU DREPTUL LA TELEVIZIUNI ȘI RADIO?
    Bravo CNA, sunteți de toată jena
  • Ionut Ionut
    PSD pune monopol pe toată presa a pus pe antena 1 și 3, România tv, TVR urmează și la radio... păcat de acest program de radio!
  • jk jk
    A da,si asta cu frecventele noi e valabil si pentru Sport Total FM
  • jk jk
    Poate pentru viitorul radio Realitatea Sportiva ar fi mutarea Realitatea FM(chiar si fara schimbarea tipului)de pe firma falimentara pe care inca cred ca e(unde era si defuncta Realitatea TV)pe firma noilor posturi SAU pe firma unde e Realitatea+, plus ca se pot gandi sa ia in primire si alte frecvente la un eventual viitor concurs CNA sau preluarea unui radio care e in pericol de moarte

Trimite un comentariu

sus