Skip to main content

Primele trei concurente în sezonul doi Survivor, pe Kanal D: Alexandra Stan, printre ele

 
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

Kanal D continuă să anunţe vedetele din echipa „Faimoşilor” pentru sezonul doi Survivor România, care va debuta anul viitor şi care se va filma în Republica Dominicană.

Publicitate

Alexandra Stan, Roxana Nemeş şi Amna (Andreea Cristina Frunzăreanu) sunt primele trei femei anunţate pentru noul sezon.

Cele trei concurente vor face echipă cu Cosmin Stanciu, Costi Ioniţă şi Cătălin Moroşanu, primii concurenţi pe care Kanal D i-a dezvăluit, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Primele concurente anunţate la Survivor România - sezonul doi

Alexandra Stan:

„Sunt foarte fericită şi entuziasmată pentru acest nou capitol din viaţa mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.

Motivul principal pentru care particip la <Survivor România> este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măşti, fără social media, fără echipe de management şi fără familie, prietenii şi fanii care mă susţin non stop. Sper că ei să continue să mă susţină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac faţă atât condiţiilor, temperaturii şi lipsei de mâncare, competiţiilor sportive pe trasee şi nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenţi. Sper să rămân cât mai mult în concurs şi să mă înţeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”

Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în ţară, cât şi la nivel internaţional. Printre acestea, “Mister Saxobeat”, care la zece ani de la lansare, este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

Roxana Nemeş:

“Motivul pentru care particip la <Survivor România> este acela de a-mi depăşi limitele. Consider că este o competiţie din care voi învaţă multe, atât ca om, cât şi ca artist. Este o provocare, sunt şi foarte curioasă până unde pot să ajung.

Sunt foarte curioasă, încântată şi emoţionată, de abia aştept să ajungem acolo şi să trăim această experienţă unică în viaţă.

Cred că te întăreşte, te maturizează, te ajută să îţi dai seama ce contează cu adevăra în viaţă. Înveţi să te bucuri de fiecare clipă, să depăşeşti mai uşor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învaţă odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”

Amna:

“Am avut nevoie de o schimbare şi am simţit nevoia să îmi curăţ sufletul. Nu am mai călătorit de un an şi ceva şi, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experienţă mă va întări şi mă va ajută să îmi descopăr limitele.

Cu siguranţă voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă ţipă cineva la mine.

Voi face faţă cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorinţa de a reuşi”

Amna a debutat în industria muzicală în anul 2012 cu melodia “Tell me why”, un featuring realizat cu Tom Boxer. Single-ul a ajuns în ţări precum Spania, Argentina, Tunisia, Armenia sau Polonia.

FOTO. Alexandra Stan, Amna şi Roxana Nemeş, primele concurente anunţate în sezonul doi Survivor România

Citeşte şi: Kanal D pregăteşte sezonul al doilea al show-ului Survivor România. Costi Ioniţă şi Moroşanu, printre concurenţi

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Negrutu Negrutu
    neinteresant

    Ca Antenuta ta saptamana asta...
  • Negrutu Negrutu
    Cati purici va face 3 rating maxim

    Exact cat face si Antenuta ta la bataie cu Pro TV.
  • me me
    ba, obae? nu te intereseaza survivor, nu? mai bine ne dai toate mizeriile de stiri in loc sa publici concurentii?
  • jk jk
    Am citit pe fanatik ca li se alatura culita,zanni si inca o fatuca?e adevarat?
  • Ionut Ionescu Ionut Ionescu
    In sfarsit ceva pentru care merita sa te uiti!! :) Daca schimba si prezentatorul, nu vad prea bine concurenta!
  • zf zf
    @Geo, niste nume mai atractive? Pai din 6 din lista aia, eu cunosc doar 3. Alma, Nemes si Stanciu nu stiu cine sunt fara Google. Au luat-o pe urmele bietului Catalin Maruta, care de un an incoace invita numai prieteni de familie no name pt. ca nu mai vrea nimeni sa-si asocieze numele cu emisiunea aia penibila. E un spectacol sa te uiti la comentariile de pe YouTube de la video-urile din emisiune, toate incep mereu la fel: Maruta, cine e Valeria Lungu? Maruta, cine e Marisa Paloma? Maruta, cine e cutare? Asa si aici. Daca astea sunt nume atractive si sonore inseamna ca s-a mutat Maruta in productia Kanal D, ca doar pt. Maruta no-name-urile sunt vedete.
  • mile mile
    neinteresant
  • RzV RzV
    Nume foarte atractive pentru acest tip de emisiune. Cu siguranta nu ar fi venit daca totul era normal, asa au niste contracte enorme si isi scot toti banii pierduti pe cantarile de sfarsit de an. Deja se mai stiu unele nume de faimosi care produc multe vizualizari pe youtube si sigur vor atrage audienta. Conteaza foarte mult cum incepe emisiunea, daca prinde din prima saptamana la public si isi formeaza o majoritate vor sta bine in audiente. Asta in functie de ce va oferi si concurenta dar cred ca au sanse la primul loc.
  • Mario Mario
    Ba pare interesant dar sper ca emisiunea sa numai țină jumătate de an ca ma plictisesc
  • geo geo
    Poate ar fi fost interesant sa scrieți care este onorariul acestor vedete - la Ferma s-au facut publice - asta ca sa nu creada lumea ca blondinele se sacrifica de dragul bla bla...
    Da, sunt niște nume mai atractive pentru ca, din cauza restrictiilor introduse de pandemie, vedetele nu mai au cântări și le-au cam ”secat” veniturile, în ultimele 9 luni.
  • me me
    @ana
    la bravo ai stil au venit niste celebritati anonime, care acum sunt un fenomen , vezi theo rose
    arata mi alte posturi ce oameni scot din emisiuni, ca nu ii stie nici dracu. astia au facut un fenomen pana si din mizeria de puterea dragostei
  • Adi Adi
    În sfârșit niște nume mai atractive. Fata de ultimele ediții, unde sigur audienta a fost influentata de lipsa notorietății participanților. Plus, nu mai spun de cât de slab a fost prezentatorul.
  • me me
    Mai vorbim in ianuarie, dupa ce intra pe post! Toti hate-rii o sa *** ***...
  • Mile Mile
    Cati purici va face 3 rating maxim
  • Ana Ana
    Nu stiu de ce tot insista Kanal D cu acest format care deja devine de la editie la editie mai penibil. Nu are nicio asemanate cu adevaratul Survivor. Mai bine ar difuza un serial turcesc in fiecare zi si ar renunta la emisiuni deplorabile, gen Survivor aka Exatlon la indigo, Bravo n-ai stil sau Roata *** la care vin tot felul de celebritati anonime

Trimite un comentariu

sus