Skip to main content

Buzdugan şi Morar şi-n noaptea de Revelion. Matinalii ZU vor fi LIVE

 
Buzdugan şi Morar şi-n noaptea de Revelion. Matinalii ZU vor fi LIVE

Matinalii de la ZU, Buzdugan şi Morar, vor fi la butoane în noaptea de Revelion. Staţia radio anunţă un program special la trecerea în 2021.

Publicitate

Daniel Buzdugan, Mihai Morar şi Emma Ştefan vor fi în direct, la ZU, de pe 31 ianuarie 2020 (ora 21:00) până în dimineaţa de 1 ianuarie 2021.

Muzică vor pune Mihai Morar, DJ Razz şi DJ Bogdan Popoviciu.

Ascultătorii vor putea intra live pe Zoom, cu realizatorii.

Mihai Morar despre ediţia specială de Revelion:

„Va fi o petrecere ca pe vremuri: în ZUfragerie. E o celebrare a locului pe care toată lumea asta l-a redescoperit in 2020: sufrageria. Emma, Daniel si cu mine vom fi la noi acasă, adică la radio, iar ascultătorii pot intra live cu noi, pe Zoom, din ZUfrageriilor lor. E primul revelion din istoria Radio ZU. Şi nici măcar nu e ideea noastră, vine de la ascultători... a plecat ca o glumă, am tot rostogolit-o şi uite unde s-a ajuns... Aşa se leagă lucrurile între noi şi ascultători: natural.

Cum, la fel de natural, este ca de vreo 16 ani primul om pe care îl pup după miezul nopţii dintre ani sa fie Buzdu. De fiecare dată, de Anul Nou, eram la evenimente împreună. Chiar ne întrebam, lunile trecute, dacă o să rupem tradiţia anul ăsta... eram pregătiţi să stăm acasă... dar au găsit ascultătorii soluţia: revelionul la radio, în radio”, spune realizatorul.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diana Tataru Diana Tataru
    La multi ani din Italia

Trimite un comentariu

sus