Skip to main content

COMUNICAT. (P) Radio ZU şi Oraşul Faptelor Bune 2020: Peste 550.000 de euro strânşi doar din donaţii pe radio

 
COMUNICAT. (P) Radio ZU şi Oraşul Faptelor Bune 2020: Peste 550.000 de euro strânşi doar din donaţii pe radio

Oraşul Faptelor Bune cu Radio ZU (P). „România, de bine e nevoie mereu!”. Aşa a sunat chemarea la luptă. O luptă în care ţelul Radio ZU este clar de mai bine de 5 ani, în fiecare decembrie.

Publicitate

Lupta pentru viaţă, speranţă şi fericire. Oraşul Faptelor Bune a devenit o tradiţie. În fiecare an, în săptămâna de dinaintea Crăciunului, DJ-ii Radio ZU îşi lasă familiile de acasă, pentru marea FAMILIE ZU.

2020 nu a făcut excepţie. Un an deloc prietenos, însă un an care, mai mult ca niciodată, a unit oamenii. „Oraşul Faptelor Bune aduce aproape oamenii care au nevoie, de oamenii care au de unde!”, aceasta este misiunea celei mai frumoase săptămâni de radio, misiune perfect respectată şi în 2020.

Peste 550.000 de euro strânşi din donaţii făcute în direct pe radio pentru peste 50 de poveşti prezentate în fiecare din cele 7 zile continue de emisie. Un maraton în care eroi au fost românii din toată lumea care le-au fost alături semenilor aflaţi în nevoie.

Înainte de alte detalii, filmul campaniei Radio ZU - Oraşul faptelor bune.

VIDEO. Oraşul faptelor bune 2020 - Radio ZU

Suma strânsă din intervenţiile în direct va fi completată de donaţiile făcute în cele 65 de urne montate în farmaciile Sensiblu şi magazinele L’Occitane din ţară.

Sunt tare fericit. Am reuşit să strângem azi cei 800.000 lei pentru viaţa lui Răzvan. Nu am fi reuşit fără toată FAMILIA ZU. Trăim şi muncim, râdem şi plângem, uniţi ca o familie, închişi o săptămână în Oraşul Faptelor Bune. Cele mai frumoase lucruri se fac “în familie”.” a fost concluzia lui Mihai Morar după rezolvarea uneia dintre cele mai puternice poveşti de anul acesta, cazul lui Răzvan.

Nu există o forţă mai mare decât Iubirea. Iubirea e mai puternică decât morfina.” a declarat Mihai Morar comprimând perfect cele simţite, înfăptuite şi auzite în cele 7 zile ale maratonului faptelor bune.

Nu ne felicitaţi, nu ne preamăriti cu laude deşarte, nu merităm, pentru că tot ce facem noi nu e decât simpla datorie de om! Noi împreună cu voi facem minuni în Oraşul Faptelor Bune.” este mesajul lui Daniel Buzdugan la finalul celei de-a cincilea ediţii Oraşul Faptelor Bune.

Oraşul Faptelor Bune 2020, o ediţie de milioane: inimi, donaţii şi audienţă

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ştefan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu şi Raluca Benavides, împreună cu milioanele de inimi care au simţit la fel au reuşit să construiască un Oraşul Faptelor Bune 2020 de milioane.

Cifrele de audienţă înregistrate pe toate platformele Radio ZU, în perioada 16 – 22 decembrie, stau mărturie:

  • 4.300.000 milioane reach total al postărilor text şi poză pe Facebook Radio ZU şi 18.000.000 reach al postărilor video.
  • peste 9.500.000 de minute de vizionare ale video-urilor pe Facebook Radio ZU
  • peste 1.800.000 de vizualizări în această perioadă pe Youtube Radio ZU si peste 13.2000.000 de minute vizionate pe YouTube

Vizitatorii site-ul www.radiozu.ro au generat peste 1.500.000 de afişări, iar secţiunea Visual Radio a fost accesată de peste 750.000 de oameni.

Aplicaţia mobilă a Radio ZU a fost accesată de 45.000 de utilizatori şi a înregistrat aproximativ 530.000 de vizualizări.

Ca în fiecare an, întreaga campanie a putut fi ascultată non-stop pe toate frecvenţele Radio ZU şi a putut fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante au fost transmise live şi pe pagina de facebook a Radio ZU, dar şi pe ZU TV.

Oraşul Faptelor Bune a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea şi controlul transmiterii infecţiei SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

GALERIE FOTO.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Flick probabil e certat cu șefii sau cu Morar. De când s-a căsătorit a cam uitat de prieteni, viața socială (în afară de soție) și evenimentele radioului.
  • Unu Unu
    Flick a fost in izolare sau nu mai e la voi?
  • Mile Mile
    Cum se poate asa ceva bravo

Trimite un comentariu

sus