Skip to main content

FOTO. Cine sunt „războinicii” de la Survivor 2? O poliţistă de frontieră, un antreprenor şi un inginer de sunet, pe lista concurenţilor

 
FOTO. Cine sunt „războinicii” de la Survivor 2? O poliţistă de frontieră, un antreprenor şi un inginer de sunet, pe lista concurenţilor

FOTO. A apărut lista completă a echipei „războinicilor”, din show-ul Survivor. Kanal D a anunţat restul concurenţilor, care-i vor înfrunta pe „faimoşi” în competiţia care se filmează în Republica Dominicană.

Publicitate

Printre concurenţii obişnuiţi care intră în concurs se numără o poliţistă de frontieră, un antreprenor, o multiplă campioană la sanie bob, un profesor de înot sau un inginer de sunet.

Reamintim că noul sezon Survivor va avea şi un prezentator nou, care nu a fost încă anunţat, în locul lui Dan Cruceru. Acesta din urma a anunţat că se retrage din emisiunea Kanal D, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.


Vezi şi cine sunt vedetele care vor concura la Survivor


Paginademedia.ro prezintă lista completă a acestora:

- Marilena Cuciurean are 25 de ani, este multipla campioana la sanie bob, sport pe care l-a practicat timp de sase ani. In prezent este instructor fitness si detine propria ei sala de sport la Vatra Dornei.

- Giorgiana - Elena Lupu are 24 de ani şi s-a nascut in Bacau. A câştigat peste 80 de medalii la bob şi atletism, în ciuda faptului că a crescut într-un centru de plasament. In timpul liber, scrie poezii, publicând şi o carte.

- Roxana Georgiana Ghiţă are 22 de ani şi este pasionata de sport. A practicat de-a lungul anilor rugby, inot, tenis, kickboxing, baschet şi schi. A fost olimpica la matematica, dar a decis sa isi urmeze marea pasiune: pictura. A intrat la Facultatea de Arte Plastice, sectia Pictura, dar a renuntat dupa doi ani, pentru a se dedica sportului. In prezent este studenta (cursuri de Performanta Sportului si Coaching, in Anglia) si instructor de fitness.

- Maria Hîngu are 25 de ani si este asistent manager al unei cafenele. Pasiunea pentru sport vine din copilarie, a facut patru ani de handbal in scoala generala si baschet in timpul liceului.

- Szidonia Szasz are 26 de ani si este tehnician maseur. E nascuta in Brasov si are o sora geamana. A practicat trei ani de atletism, apoi s-a indreptat catre dans modern si latino si street workout. De cinci ani practica kickboxing.

- Andreea Moşneagu are 31 de ani si este de profesie politist de frontiera. Este originara din Suceava, dar a venit in Bucuresti pentru a urma cursurile Facultatii de Stiinte Politice si Administrative. Este pasionata de motociclism, merge regulat la sala de sport si a practica kickboxing.

- Alin Sălăjean are 35 de ani si este prezentator de evenimente. Este casatorit si, in prezent, locuieste la Cluj. A lucrat si in televiziune si a prezentat la un radio din Cluj propria sa emisiune.

- Albert Oprea are 23 de ani si este antreprenor. Nascut in Bucuresti, este pasionat de actorie si sport.

- Sorin Puşcaşu are 30 de ani şi este director de marketing in industria fashion-ului. A practicat fotbal 10 ani, dar la 18 ani a fost diagnosticat cu suflu sistolic si a fost nevoit sa ia o pauza, in urma careia a renuntat definitiv la fotbal.

- Lucian Barbu are 33 de ani si este profesor de inot. La 11 ani, diagnosticat cu hepatita A, a fost nevoit sa stea acasa cateva luni.

- Mariano Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicana şi are 37 de ani. Este instructor fitness si zumba, dar si percutionist. A studiat psihologie industriala si resurse umane. Este casatorit cu o romanca si impreuna au o fetita de 5 ani. Traieste de un deceniu in România.

- Musty Camara are 39 de ani si este de profesie inginer de sunet.

GALERIE FOTO

  • Albert Oprea are 23 de ani si este antreprenor. Nascut in Bucuresti, este pasionat de actorie si sport.
  • Alin Sălăjean are 35 de ani si este prezentator de evenimente. Este casatorit si, in prezent, locuieste la Cluj. A lucrat si in televiziune si a prezentat la un radio din Cluj propria sa emisiune.
  • Andreea Moşneagu are 31 de ani si este de profesie politist de frontiera. Este originara din Suceava, dar a venit in Bucuresti pentru a urma cursurile Facultatii de Stiinte Politice si Administrative. Este pasionata de motociclism, merge regulat la sala de sport si a practica kickboxing.
  • Giorgiana - Elena Lupu are 24 de ani şi s-a nascut in Bacau. A câştigat peste 80 de medalii la bob şi atletism, în ciuda faptului că a crescut într-un centru de plasament. In timpul liber, scrie poezii, publicând şi o carte.
  • Lucian Barbu are 33 de ani si este profesor de inot. La 11 ani, diagnosticat cu hepatita A, a fost nevoit sa stea acasa cateva luni.
  • Maria Hîngu are 25 de ani si este asistent manager al unei cafenele. Pasiunea pentru sport vine din copilarie, a facut patru ani de handbal in scoala generala si baschet in timpul liceului.
  • Marilena Cuciurean are 25 de ani, este multipla campioana la sanie bob, sport pe care l-a practicat timp de sase ani. In prezent este instructor fitness si detine propria ei sala de sport la Vatra Dornei.
  • Musty Camara are 39 de ani si este de profesie inginer de sunet.
  • Roxana Georgiana Ghiţă are 22 de ani şi este pasionata de sport. A practicat de-a lungul anilor rugby, inot, tenis, kickboxing, baschet şi schi. A fost olimpica la matematica, dar a decis sa isi urmeze marea pasiune: pictura.
  • Sorin Puşcaşu are 30 de ani şi este director de marketing in industria fashion-ului. A practicat fotbal 10 ani, dar la 18 ani a fost diagnosticat cu suflu sistolic si a fost nevoit sa ia o pauza, in urma careia a renuntat definitiv la fotbal.
  • Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicana şi are 37 de ani. Este instructor fitness si zumba, dar si percutionist. A studiat psihologie industriala si resurse umane.
  •  Szidonia Szasz are 26 de ani si este tehnician maseur. E nascuta in Brasov si are o sora geamana. A practicat trei ani de atletism, apoi s-a indreptat catre dans modern si latino si street workout. De cinci ani practica kickboxing.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razboinicul Razboinicul
    Din ce am citit pe Facebook, emisiunea s-ar putea sa inceapa pe 16 ianuarie (sambata). E bine daca il difuzeaza in week-end. Asa are audiente destul de bune.
  • Cartofescu Cartofescu
    Si postul tau la fel ha

    Vezi ca Pro TV a tocat Antenuta ta de Craciun saptamana trecuta. Unde ai fost bagat de rusine si de frica ?
  • Cartofescu Cartofescu
    Sezonul trecut foarte slab sub nea marin

    Si nea Marinel sub Ferma , Mascati , Vlad , Fierbinteni
  • Cartofescu Cartofescu
    Chefii îi vor desființa la rating

    Si Fierbintenii si Talentatii vor definsta Chefii la rating
  • Andrei Andrei
    Pagina de media, puteti confirma informatia cum ca extragerile loto se muta din ianuarie pe ProX?
  • Mile Mile
    Si postul tau la fel ha
  • me me
    Mile, esti penibil
  • Mile Mile
    Sezonul trecut foarte slab sub nea marin
  • Filmoteca Filmoteca
    Ca sa faca audiente destul de bune, trebuie difuzat in zilele de joi-duminica. La concurenta cu Chefi la cutite, nu are sanse.
  • Mile Mile
    Chefii îi vor desființa la rating
  • jan jan
    beton castingul

Trimite un comentariu

sus