Skip to main content

VIDEO. Dan Negru, Revelion în pandemie: miezul nopții a picat pentru că a ieșit pozitiv invitatul

 
VIDEO. Dan Negru, Revelion în pandemie: miezul nopții a picat pentru că a ieșit pozitiv invitatul

VIDEO. Interviurile Paginademedia. Cum s-a filmat Revelionul 2021, în plină pandemie? Ne povestește Dan Negru, care este la Revelionul cu numărul 21. Au fost invitați care au refuzat invitația, de teamă, dar sunt și invitați care au picat în ultimul moment, pentru că au fost depistați pozitiv la test. Pentru că toți cei care au fost la filmări, vedete sau nu, au fost testați cu doar o zi înainte de filmări.

Publicitate

Chiar Dan Negru s-a întors din drum spre Selly Show, în perioada în care filma Revelionul. Cu toate acestea, Negru promite că "avem un program de Revelion normal, firesc". Cu măști, cum altfel, și "mascați" despre care să te întrebi "cum i-or fi convins să vină?"

Dan Negru, la Interviurile Paginademedia.ro:

 • Victor Ciutacu m-a întors de la Selly. Trebuia să mă duc la prima emisiune a lui Selly. Trebuia să fiu primul lui invitat. Eram pe drum, și cu copiii în mașină. Și îl sun pe Ciutacu, el tocmai intrase în carantină. Să-l întreb "Ce faci, ești bine, ești ok?" Zice: Ce faci? Eu: Mă duc la show-ullui Selly.

Stă câteva secunde și-mi zice: Ai încurcat-o. Dacă unul este pozitiv acolo, nu mai faci Revelionul. M-a pus pe gânduri. În clipa aia, am întors mașina și l-am sunat pe Selly: nu te supăra, Andrei, dar mi-e teamă să vin. Mă expun și am pierdut Revelionul.

 • Îți spun acum un lucru în premieră. Miezul Nopții am hotărât anul acesta să îl facem cu Damian Drăghici și cu orchestra lui. Stabilisem și melodiile. Și mi-a trimis înainte de filmări raportul medical cu "pozitiv". A căzut momentul. Firește că Damian și-a revenit, a fost bine apoi. Ne-am trezit fără miezul nopții ș ne-am repliat, o să vedeți că e un Miezul Nopții total inedit.
 • Au fost oameni care au refuzat, de teamă? Au fost, da. Au fost oameni cu care fac Revelioane nu de un an-doi, ci de 20 de ani. Maestrul Ion Dichiseanu e unul dintre ei. "Dan, mi-e teamă", mi-a zis maestru Dichiseanu și l-am înțeles perfect. Domnia sa are o vârstă. Au fost oameni la care nici noi nu am vrut să călcăm pe accelerație. Florin Piersic, îndrăznesc să spun "bunul meu prieten", nu a venit anul acesta. Am preferat anul acesta să nu vină. Pandemia ne-a tăiat niște invitați.

 • Am avut emoții când am început să discutăm despre Revelion, în vară.
 • Dacă vrei să faci un program în care oamenii să uite de Breaking News, atunci trebuie să îl faci în condiții normale, respectând, firește toate regulile de siguranță sanitară
 • Orice om care a intrat în studio a fost testat, vedetă sau nu. Toți oamenii care au fost acolo au fost testați. Fiind toți testați, am încercat să avem un program de Revelion normal, firesc. Vom încerca să îi facem pe cei care se uită la televizor să nu simtă nimic din ce s-a întâmplat. E un promo care îmi place, echipa de la marketing la făcut, în care eu spun "Eu v-am băgat în anul ăsta, eu vă scot din el!". Orice s-ar întâmpla în noatea asta, la Revelionul meu nu va exista niciun Breaking News.
 • Mergem în continuare pe varianta de măști. Avem oameni din toate zonele. E de ajuns să te uitți în trecut. Au fost oameni din zone diferite, pe care nu te așteptai să-i vezi. Sorin Oprescu, atunci când era Primar, de exemplu. Ca să ieși din pluton, trebuie să aduci altfel de oameni. Cum i-o fi convins să vină? O să fie întrebarea asta.
 • Eu nu cred că Revelionul va dispărea vreodată din ADN-ul românilor. O să fie foarte greu să scoți mititeii de 1 mai, mielul de Paște, porcul de Crăciun sau Revelionul. Televiziunea din România a început, în 1956-1957 cu Revelion.
 • Îmi doresc ca și cel de-al 21-lea Revelion al meu să fie cel mai bun și cel mai urmărit. Noi, la ora 22.00, "ieșim pe piață". Dar în egală măsură iese pe piață și Pro TV, și Kanal, și Național TV, și Digi, și B1. Cine va fi primul?

VIDEO. Totul despre Revelionul în Pandemie, cu Dan Negru

Citește și: VIDEO. Secrete din culise. Am fost la Revelionul lui Negru. Ce nu s-a văzut la televizor

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Cum am zis restul să se închidă de revelion , e inutil să faci ieftine , dacă nu se uita nimeni , doar antena există ha

  Cum am zis restul sa se inchida de craciun , e inutil sa faci ieftine , dacă nu se uita nimeni , doar pro tv exista ha
  De Craciun umilinta maxima pe Antenuta Pensionara. Dublu , chiar si triplu comercial zi de zi , o saptamana intreaga.
 • A fost difuzată o singură ediție care ATENȚIE a avut cifre foarte bune dar sa oprit deoarece a început starea de urgență

  Lasa vrajeala ca nu tine postac. A avut audiente dezastruoase. Foarte bune la tine inseamna 5 rating comercial ? Pro TV a avut 8. Umilinta maxima !
  https://www.paginademedia.ro/2020/03/audiente-tv-debut-next-star-dan-negru-sezon-10/

  Starea de urgenta ? Pai pentru Factorati nu a fost stare de urgenta ? Pentru Accesati, pentru Bucatari, pentru Cunoscuti ? Cum de ai continuat emisiunile alea, dar aia cu Negrutu nu ?
  E foarte clar. Audiente dezastruoase !
 • Cum am zis restul să se închidă de revelion , e inutil să faci ieftine , dacă nu se uita nimeni , doar antena există ha
 • @Filmoteca dacă ești penibil ca sa nu zic mai urât stai jos
  A fost difuzată o singură ediție care ATENȚIE a avut cifre foarte bune dar sa oprit deoarece a început starea de urgență
 • LA MULTI ANI TUTUROR!SA AVEM UN 2021 MINUNAT SI SA UITAM,MACAR IN WEEKEND,DE CONFLICTELE CLASICE DE AICI
  Pentru ca da,spre amiaza avem sanse mari la audientele de acum
 • Mariane, pai acum ii face si lui putina reclama. Dupa Revelion, iar dispare Negru un an intreg. O sa auzim de in decembrie 2021.
  Parca anul asta a fost Next Star. Ce s-a intamplat cu emisiunea ? Au fost date 2-3 editii, audiente minuscule. Emisiunea scoasa din grila de rusine ?
 • Postacii obligați să stea acasă ha

  Si postacii obligați să se uite la Pro TV de Craciun. Pro TV dublu chiar triplu saptamana trecuta zi de zi...
 • Din ce biblioteca transmite

  Dar Antenuta ce a transmis de Craciun ? Nimic ! Zero Barat ! Audiente minuscule ! Pro TV a sters pe jos cu Antenuta ta !
 • Cam plictiseala la restul bravo

  Exact. Cam plictiseala MARE la Antenuta batrana de Craciun. Pro TV program excelent, bravo.
  Dar saptamana trecuta ai fost ascuns. Doar 2-3 comentarii. Ai fost bagat in barlog de rusine ?

Trimite un comentariu