Skip to main content

Diana Şoşoacă şi Mădălin Ionescu, corona-conspiraţii la România TV. Ce au spus Şoşoacă şi Ionescu s-a terminat cu amendă

 
Captură România TV
Captură România TV

CNA. Corona-conspiraţii în plină campanie electorală la România TV. Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au analizat săptămâna a treia de campanie pentru alegerile parlamentare, în şedinţa de astăzi, 15 decembrie.

Publicitate

Diana Şoşoacă, membru în Senatul României din partea AUR (pe atunci candida din partea AUR) şi Mădălin Ionescu, fost prezentator TV, au expus mai multe conspiraţii despre pandemia de Covid-19.

S-a întâmplat în două emisiuni din 21 noiembrie de pe România TV: „România de poveste” şi „România Exclusiv”, cu Simon Gheorghe, respectiv Ioan Korpos în rolul de moderatori.

Diana Şoşoacă este una dintre cele mai vocale prezenţe ale partidului Alianţa pentru Unirea Românilor. S-a făcut remarcată la protestele de la pelerinajele din această toamnă. Zilele trecute, Diana Şoşoacă a apărut în faţa ziariştilor fără să poarte mască şi s-a lăudat, într-o postare, că şi-a dat masca jos în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Sesizarea a fost făcută de Dorina Rusu, membru CNA. În urma discuţiilor şi dezbaterilor, România TV a fost amendată cu 5.000 de lei. Propunerea a venit din partea Dorinei şi a fost votată în unanimitate.

Iată ce a zis Şoşoacă în emisiunea de la România TV, via documentelor CNA:

„Oamenii au înţeles că se încalcă grav drepturile şi libertăţile cetăţeneşti şi au venit către mine pentru că, până la urmă, sunt persoana care a luat atitudine, împreună cu colegii mei, evident, cel mai vehement împotriva acestei dictaturi bolşevico-staliniste şi uitaţi-vă în ce hal sunt opresaţi românii şi în ce bătaie de joc am ajuns, suntem sclavii poliţiei şi jandarmeriei, unei părţi, pentru că restul poliţiei şi jandarmeriei au ales să se alăture poporului român şi le mulţumesc din suflet pe această cale, dar ce a mai rămas şi vedeţi cum se comportă, vă spun că am dosare penale împotriva jandarmilor care au încătuşat oameni pentru că nu poartă mască.

Este un teatru mizerabil. Minciunile lui Raed Arafat au ieşit la suprafaţă, eu însămi acum două săptămâni am făcut filmări la Spitalul de la Leţcani, că doar am stat o zi întreagă, ce s-a întâmplat acolo, se găsesc... deci, în filmarea cu Leţcani a ajuns la 4 milioane de vizualizări pe Youtube, că ne-au aflat şi străinii mizeria în care ne aflăm, toată Europa este în stradă, Germania milioane de oameni în stradă, Franţa în stradă, Franţa a început să se relaxeze...

În ceea ce priveşte măsurile îl contrazic, au fost cele mai brutale, mai abuzive şi mai... care au încălcat cele mai... cel mai cumplit drepturile şi libertăţile cetăţeneşti în Uniunea Europeană şi asta nu o spun eu, o spune raportul Avocatului Poporului pe anul 2020. Cele mai abuzive măsuri din Uniunea Europeană şi fără niciun rezultat.

Mor pentru că îi omoară, îi omoară tratamentul lui Tătaru. Ăla-i criminalul-şef împreună cu Arafat şi îmi asum ceea ce spun.

Am acte! Nu e niciun protocol internaţional, sunt nişte protocoale în România abuzive, inadmisibile, şi vă spun că am foarte multe dosare penale şi vă rog frumos, uitaţi-vă la cei care au cerut autopsia morţilor de covid sau au făcut autopsiile la Bacău, sunt 20, din 20 niciunul nu avea covid, deşi era trecut ca mort de covid. De ce li s-au dat tratamente distrugătoare pentru covid?”

Mădălin Ionescu, corona-conspiraţii la România TV, via documentelor CNA:

Există o poveste, o mega afacere care s-a dezvoltat în jurul aceste probleme medicale şi acestui atac bacteriologic la adresa umanităţii, există un lanţ de oameni, de băieţi deştepţi în toată lumea, care au dezvoltat mega afaceri în jurul acestui Sars-Cov-2. Aceste mega afaceri ţin de ... şi de aceste teste.

Cu aceste teste, prieteni, Real Time PCR, nu fac diferenţa între Sars-Cov-2 şi viruşii gripali şi tot felul de coronaviruşii, retroviruşi.Este o certitudine, de 7 luni mă chinuiîn România să spun asta public şi să încerc să determin autorităţile medicale, în primul rând, să-i informeze mai bine pe decidenţii politici cu privire la problemele generate de aceste teste, pentru că din cauza acestor vulnerabilităţi, a faptului că sunt interpretate cumva abuziv şi de multe ori eronat, o mulţime de oameni au avut de suferit, au fost băgaţi laolaltă în spitale, în saloane, pacienţi care aveau Sars-Cov, deci erau infectaţi cu adevărat cu acest virus, dar şi mulţi alţii care aveau infecţii virale, tot felul de infecţii virale. Înţelegeţi? Pentru că aceste teste nu fac diferenţa.

Au dispărut gripele din România. Cât de slow motion să fii cu inteligenţa să nu-ţi dai seama că este anormal aşa ceva. Cine-şi închipuie că au dispărut gripele? Toţi pacienţii descoperii pozitiv ar putea să aibă altceva decât Sars-Cov-2 sau aproape toţi.

Există sigur şi cazuri de covid fără nicio discuţie. Dar hai să vă spun care este şi şmecheria în această poveste. Medicamentele, tratamentul care li se administrează multora dintre pacienţi, medicamente care se administrează pot trata şi infecţii virale gen gripe, înţelegeţi?

Nu văd cât de tare ne-au ajutat măştile, că românii până la urmă, 80%, 90% dintre români au respectat partea cu măştile, în vară aveam mai puţine cazuri când mergeam pe la mare, văd că se poartă măştile în prostie, dar creşte numărul cazurilor, adică, nu văd cât de tare ne-a afectat povestea asta, adică până la urmă purtarea măştilor şi dezinfectarea non-stop reprezintă o dezimunizare dacă vreţi, adică ne transformă în nişte persoane mai vulnerabile la boli.

Cu cât dezinfectezi mai mult şi cu cât porţi măştile astea mai tare, paradoxal, şi în perspectivă spun, s-ar putea să ai mult mai mari probleme când te vei întâlni cu viruşii, pentru că vei fi mai sensibil.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    decind juristii sint in masura sa contreze medicii si cercetatorii Ce pregatire au ca sa-si dea cu parerea ? asa au facut si institutiile detinute de psd : ccr cu avocata poporului si parlamentul care au eliberat pe strazi mii de infectati in numele unei aberante democratii S-a vazut dupa o saptamina efectul : au explodat cazurile de imbolnavire cu consecintele logice Se poate verifica usor evolutia pandemiei la noi Au facut asta pur politic ca sa ingreuneze si sa ingenuncheze guvernul Ce conteaza pentru ei poporul -asta e bun ca bita politica Asa ca deciziile curtilor sau politicienilor nu fac doi bani Ei trbuie sa puna in practica ceea ce spun specialistii Libertatea ta nu trebuie sa o afecteze pe a mea ( si invers )
  • Mos Dan Mos Dan
    Astfel de decizii care interzic libertatea de exprimare, au pus AUR in parlament. Treziti-va si intelegeti o data pentru totdeauna ca nu este in regula sa-i interziceti omului opinia fie ea buna sau rea. Cum de a ajuns lumea in acest hal, sa impuna cu forta o corectitudine politica, care nici nu-i corecta ci impotriva firescului si a bunului simt.
  • Naționalistul Naționalistul
    Justiția portugheză desființează testul RT-PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

    "O instanță de apel din Portugalia a decis că testele PCR nu sunt fiabile și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor, numai pe baza unui test PCR.

    Curtea a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate și de încărcătura virală prezentă. Citând pe Jaafar și colab. 2020 , instanța concluzionează că:

    “dacă cineva este testat PCR ca pozitiv atunci când este utilizat un prag de 35 de cicluri sau mai mare (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca persoana respectivă să fie infectată este mai mică de 3% și probabilitatea ca rezultatul să fie fals pozitiv este de 97%.”

    Instanța mai menționează că pragul de ciclu utilizat pentru testele PCR care se fac în prezent în Portugalia este necunoscut.

    Ciclurile de prag utilizate în testele PCR în India sunt cuprinse între 37 și 40, ceea ce face ca fiabilitatea testului PCR să fie mai mică de 3% și rata fals pozitivă să ajungă la 97%.

    Acest caz a vizat faptul că patru persoane au fost puse în carantină de către Autoritatea Regională de Sănătate. Dintre aceștia, unul a fost testat pozitiv pentru COVID folosind un test PCR; celelalte trei au fost considerate a fi supuse unui risc ridicat de expunere.

    În consecință, Autoritatea Regională pentru Sănătate a decis că toate cele patru sunt infecțioase și prezintă un pericol pentru sănătate, ceea ce impunea ca acestea să fie izolate.

    Rezumatul instanței : „Având în vedere câtă îndoială științifică există - așa cum au exprimat experții, adică cei care contează - cu privire la fiabilitatea testelor PCR, având în vedere lipsa de informații referitoare la parametrii analitici ai testelor și în absența diagnosticului unui medic care să susțină existența infecție sau risc, nu există nicio modalitate în care această instanță să poată stabili dacă C a fost într-adevăr un purtător al virusului SARS-CoV-2 sau dacă A, B și D au prezentat un risc ridicat de expunere la acesta”.

    De asemenea, este important să ne amintim că PCR a fost inventată ca o modalitate de a crea copii ale materialului genetic. Nu a fost niciodată menit să fie un instrument de diagnostic.

    Testele standard ale coronavirusului aruncă zilnic un număr mare de cazuri pozitive. Aceste teste se fac pe baza protocoalelor OMS defecte, care sunt concepute pentru a include și cazuri de fals pozitiv.

    Acest fapt despre falsele pozitive ale testelor PCR a fost remarcat pentru prima dată în public de Dr. Beda M. Stadler, biolog elvețian, profesor emerit și fost director al Institutului de Imunologie de la Universitatea din Berna.

    Deci, dacă facem un test PCR corona pe o persoană imună, nu este detectat un virus, ci o mică parte sfărâmată a genomului viral. Testul revine pozitiv atâta timp cât au rămas mici părți sparte ale virusului. Corect: Chiar dacă virusurile infecțioase sunt de mult moarte, un test corona poate reveni pozitiv, deoarece metoda PCR înmulțește chiar și o mică parte din materialul genetic viral suficient [pentru a fi detectat].

    Anterior, protocolul de testare al OMS a fost chiar pus la îndoială de către autoritatea națională de sănătate din Finlanda. (Health Impact News)"

    SURSA: stiripesurse.ro
  • DODO DODO
    ***

Trimite un comentariu

sus