Skip to main content

VIDEO. Alexandru Papadopol, acum şi VR. Bani negri, noul serial HBO, promovat într-un spot special

 
VIDEO. Alexandru Papadopol, acum şi VR. Bani negri, noul serial HBO, promovat într-un spot special

Spot VR pentru un serial românesc. HBO a lansat un spot realizat prin intermediul tehnologiei Virtual Reality pentru producţia Bani Negri (pentru zile albe), lansat recent.

Publicitate

Este primul spot de promovare pentru o producţie originală realizat în acest fel.

Pelicula, cu Alexandru Papadopol şi Cristian Bota în rolurile principale, spune povestea a doi prieteni care glumesc despre jaful pe care vor să-l comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuţia le este auzită şi interpretată greşit. Cei doi ajung în situaţia de a planifica şi executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiţi, atât pentru această lovitură, cât şi pentru consecinţele ei.

Regizorul spotului este tot regizorului serialului, Daniel Sandu. Conceptul a fost propus şi implementat de Viral Nation Romania.

Dialogurile au fost filmate in studio si suprapuse peste imaginile exterioare, realizate la 6 metri inaltime fata de sol, intr-un mediu real.

Cu ajutorul efectelor speciale, privitorul ajunge virtual in carlinga utilajului, alaturi de Doru (Alexandu Papadopol) si Ionel (Cristian Bota), personajele principale, avand posibilitatea sa priveasca cerul, imprejurimile sau chiar sa observe traficul de sub ei.


Citeşte şi: Interviu cu Alexandru Papadopol, semaforistul din noul serial HBO - Bani negri


Materialul poate fi urmarit pe canalul oficial de YouTube al HBO Romania, in format 360, cu orice tip de ochelari VR, dar si fara echipament special, de pe orice tip de dispozitiv.

Daniel Sandu, scenarist si regizor Bani negri, despre spot:

„Virtual Reality este o privelişte spre viitor. Un nou mediu de consum al filmelor îşi arată zorii prin experienţa VR. Spectatorii vor avea posibilitatea şi bucuria de a pătrunde prin intermediul VR chiar în mijlocul poveştii pe care o urmăresc.

Vor evada din canapea, se vor plimba printre personaje ferindu-se împreună cu ele de obstacolele din film şi vor explora imaginile pe o rază completă de 360 de grade.

Tehnologia VR este în continuă dezvoltare şi nu îşi propune să înlocuiască modul tradiţional de a privi povestea din faţa unui perete de sticlă ci să o completeze cu opţiunea spectatorului de a păşi dincolo de sticlă. După care îţi scoţi ochelarii VR şi revii la realitate. Şi zâmbeşti”, spune acesta.

VIDEO. Spot VR - Bani negri (pentru zile albe)

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus