Skip to main content

Vlad Sterescu se întoarce la Prima TV şi va conduce redacţia de ştiri

 
Vlad Sterescu se întoarce la Prima TV şi va conduce redacţia de ştiri

Vlad Sterescu revine la Prima TV ca director al redacţiei de ştiri (Head of News), poziţie pe care a avut-o pânâ în urmă cu doi ani.

Publicitate

Sterescu îl înlocuieşte pe Marius Huc. "La sfârşitul anului se încheie contractul cu Prima TV", a spus Huc pentru Paginademedia.ro

Noul director de ştiri al Prima TV a fost unul dintre primii angajaţi ai Prima TV. A venit ca reporter, de la Pro TV, şi a avut prima transmisia în ziua de lansare a Prima TV, pe 17 decembrie 1997. Ulterior, a ajuns în poziţia de coordonator al ştirilor, din care a plecat la mijlocul anilor 2000.

În primăvara lui 2014, a revenit în grup, în poziţia de Chief Integration Officer, pentru a integra departamentele de ştiri ale Prima TV şi Adevărul. A plecat patru ani mai târziu.

În ultimii doi ani, a fost producător general al Sports Festival Cluj (organizând, printre altele, meciul demonstrativ al Simonei Halep pe BT Arena). A colaborat pe partea de producţie, şi la organizarea TIFF, Untold şi Electric Castle.

Deţine companiile Global Mediasat şi Exclusive Events şi a produs, de-a lungul anilor, primele 3 sezoane ale emisiunii Next Top Model şi Burlacul (Antena 1), dar şi un sezon din Burlăciţa.

Vlad Sterescu:

„Mă simt onorat să mă reîntorc în familia Prima TV. Practic 90% din viaţa mea profesională este legată de Prima TV. Pe 17 decembrie 1997 eram reporter la Focus şi am intrat live în prima zi şi primul jurnal Focus din existenţa Prima TV. Au trecut anii şi am pus umărul la mutarea Primei TV de pe vechiul sistem cu casete Beta pe sistemul de newsdesk online.

Până în acest punct am trecut pas cu pas prin toate provocările profesionale pentru că am fost: reporter, producător package, producător general la Focus, producător şi realizator de formate reality şi Director de Ştiri.

Mă reîntorc acum la o echipă dragă, de care mă leagă prietenii şi amintiri, dar şi alături de noua "forţă de foc" a ştirilor Prima TV.

O echipă tânără, motivată, unită şi profesionistă cu care ne dorim să ne adresăm direct oamenilor. Ştirile vor fi realizate dacă sunt de interes pentru publicul nostru şi nu vom face ştiri doar pentru că există informaţii în piaţă, fără utilitate directă pentru oameni.

Cel mai important pas va fi să trecem la următorul nivel şi vom folosi în interesul telespectatorilor puterea unui departament de ştiri corect şi motivat.

Ne vom implica în campanii sociale pentru a ajuta cu adevărat acolo unde este nevoie... şi, din păcate, în România este nevoie aproape în orice domeniu. Nu vom putea să susţinem toate cauzele, dar vom începe pas cu pas.

Ştirile Focus nu vor mai fi doar un program de ştiri, vom trece dincolo de ecranele televizoarelor şi ne vom implica direct în viaţa socială şi economică a românilor din ţară şi de pretutindeni.“

"Odată cu relansarea ştirilor Focus misiunea declarată a acestora este de a spune poveştile autentice ale oamenilor care fac lucruri cu pasiune şi de a aduce in faţa telespectatorului poveşti exemplare ale oamenilor extraordinari de fiecare zi", spun cei de la Prima TV.

Prezentatorii Focus:

  • Focus 18.00, luni-joi - Andreea Berecleanu
  • Focus 18.00, vineri-duminică - Marius Saizu
  • Focus 15.00 - Livia Graur
  • Focus 23.00 - Ioana Maria Moldovan
  • Focus Sport - Florin Căruceru, Anca Serea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Audientele sunt proaste. Plata salariului nu se face la timp. Oameni putini. Echipamente proaste. Oameni prost platiti.
  • me me
    a mai fost o data si ce a facut? a lasat sa plece oamenii buni ca sa-si aduca oamenii lui pe salarii de „domni”
  • geo geo
    Înțeleg că individul acesta afacerist in ultimii ani si devenit un apropiat al noului patron de la Prima nu mai are treaba cu stirile de multi ani...
  • Mile Mile
    Dar rating mic la berecleanu degeaba
  • Cristy Nedelcu Cristy Nedelcu
    aduceți un serial Românesc
  • ddd ddd
    au nevoie de un producător general cu viziune și cu ceva talent și de un departament de creație care să își facă treaba pentru 2021 degeaba fac ei tot felul de mutări din astea pe producție stau prost

    una din calitățile Prima tv în anii 2002 2006 erau producțiile locale foarte ok înspre bune îmbinate cu ceva emisiuni internaționale și chiar și bine produse
  • Florin Florin
    Exact! Degeaba sunt aduși oameni noi dacă nu sunt lăsați să facă treabă! Vor rămâne cu aceiași mari "profesioniști" din trecut care au adus televiziunea în halul în care este.
  • Adi Adi
    Dacă si un tip calm și la locul lui ca Marius Huc si-a pus mâinile în cap și a plecat....

Trimite un comentariu

sus