Skip to main content

McCann are un nou director de strategie. A trecut pe la Cheil, BBDO şi Ogilvy

 
Ştefan Chiriţescu
Ştefan Chiriţescu

Agenţia McCann din Bucureşti are un nou director pe strategia campaniilor pe care le va furniza. Este vorba de Ştefan Chiriţescu, care va prelua rolul de Head of Strategy din ianuarie 2021.

Publicitate

Chiriţescu nu ocupă pentru prima dată un asemenea rol. A mai avut atribuţii asemănătoare la agenţiile Kubis & Cheil Centrade South-East Europe, Ogilvy şi BBDO & Kaleidoscope Proximity conform profilului său de LinkedIn. A mai fost, de asmenea, Senior Strategic Planner la BBDO timp de doi ani şi două luni, între 2005 şi 2007.

De-a lungul carieire sale Chiriţescu a câştigat nu mai puţin de 38 de premii EFFIE şi un Grand Effie.

Ştefan Chiriţescu, despre venirea la McCann Bucureşti:

“Sunt bucuros sa ma alatur unei agentii cu un puternic ADN creativ si care si-a construit o solida reputatie in piata locala, dar, mai ales, internationala. Am venit sa pun si mai mult Efficient in Creatively Efficient sloganul care ne defineste.

In anii ce urmeaza, acesta ecuatie definita de creativitate si eficienta va arata cat de valoros poate fi advertisingul in performanta de brand. Cred ca sunt in locul potrivit pentru aceasta demostratie.”

Sagit Tzur Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania, despre venirea lui Ştefan Chiriţescu:

“In McCann Worldgroup Romania, excelenta in creatie este o constanta dovedita cu rezultate tangibile iar aceasta merge mana in mana cu angajamentul nostru de a creste business-urile si brand-urile clientilor.

Curiozitatea si permanenta cautare de insight-uri reale si valoroase sunt in ADN-ul McCann.

Stefan se alatura agentiei intr-o perioada cu multe provocari, dar este o perioada care cu siguranta va crea oportunitati si ne va deschide noi perspective in viitor. Sunt sigura ca experienta si pasiunea pe care le aduce Stefan vor influenta pozitiv directia in care McCann va merge mai departe.”

Ştefan Chiriţescu a oferit şi un interviu pentru Paginademedia.ro, la Conferinţa Globală IAA din 2019. Detalii, AICI.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus