Skip to main content

CNA. Agro TV şi Look Sport, încă 9 ani pe piaţa media. Agro va fi şi HD. Modificări la cele două posturi Clever

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

CNA. Două posturi ale Clever Media Network au primit prelungirea licenţei audiovizuale în şedinţa Consiliului de astăzi, 28 ianuarie.

Publicitate

Licenţele pentru Agro TV şi Look Sport expirau pe 28 februarie, astfel că reprezentanţii Clever au solicitat CNA-ului prelungirea pentru încă 9 ani (durata legală a unei licenţe TV). Au primit aviz favorabil din partea tuturor membrilor, astfel că cele două posturi vor continua să emită în continuare.

Sunt, însă, şi modificări în ceea ce priveşte cele două posturi. La Agro TV, post care se vede şi în Republica Moldova şi Ungaria, se va face un studio regional la Cluj, pe lângă cel din Bucureşti.

Adrian Tomşa, acţionarul Clever, a explicat în şedinţa CNA modificările de la Agro TV:

„Am venit cu rugămintea să ne acordaţi în continuare încredere pentru acest proiect de agricultură, ne dorim să ne dezvoltăm în perioada următoare în tehnică. Să trecem în HD şi să deschidem un studio regional la Cluj. Sunt cerute mai multe transmisii de la faţa locului.”

În ceea ce priveşte Look Sport, postul va avea doar 4% producţie proprie, după ce a solicitat 15% în 2019. De asemenea, producţiile audiovizuale ale altor producători au trecut de la 85% la 96%. Şi acţionariatul se schimbă. Adrian Tomşa va deţine 90%, iar Maria Nicoară 10%.

Tomşa a vorbit despre această modificare. Conform spuselor sale se vor cumpăra mai multe competiţii interne care se vor vedea pe Look Sport 3. Look Sport va difuza mai mult fotbal.

Adrian Tomşa, în şedinţa CNA:

„Am decis să mutăm Look Sport 3 o bună parte din competiţii. Încercăm să luăm multe competiţii interne. Vrem să luăm atletism, gimnastică. Nu dorim să le mai difuzăm pe Look Sport, ci o să le aducem pe Look Sport 3. Şi de aceea a scăzut numărul de producţii proprii. Mai mult fotbal este alocat acum pe Look Sport.”

Grupul în care este acţionar Adrian Tomşa mai deţine posturile de televiziune Prima TV şi Profit.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • H H
    Pentru cine nu stie, Bogdan Tudor e cel mai *** om din televiziunea romaneasca si un ***. Impreuna cu *** lui de la Agro TV isi bat joc de tarani, *** si profita de oameni!
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Grupul Clever Media are mai multe canale:
    - Look Sport, Look Sport+, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K,
    - Agro TV, Profit TV,
    - Cine Maraton, Comedy Est, Cine Est,
    - Prima TV,
    Și un proiect care nu a fost lansat însă: Look Medica (există un alt proiect asemănător în piață, așa că nu prea mai are rost lansarea încă unuia).

    .
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    @Iuli
    Este conturul vechii sigle.
    Cred totuși că este o idee bună!
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Bravo Bogdan Tudor pentru tot ceea ce faci la Agro TV! Rapidist adevarat!
  • Iuli Iuli
    Prima TV a schimbat sigla
  • Dana Mazilu Dana Mazilu
    Nimic? Nici un citat din inteleptul Radu?

Trimite un comentariu

sus