Skip to main content

CNA. Apare un nou canal pe piaţă. Despre gătit şi călătorii. Va fi şi în format 4K!

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

CNA. Un nou canal TV naţional a primit astăzi licenţa de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, în şedinţa de astăzi, 26 ianuarie. Este vorba de LifeStyle TV din Bucureşti, care se va vedea SD, HD, dar mai ales 4K!

Publicitate

Patronul postului este Ionuţ-Daniel Samoilă, care este director la Mooz TV, Sport Extra TV şi director local la compania DigitalBroadcast, care produce comentarile pentru Eurosport. Samoilă reprezintă în România şi canalele indiene Bollywood.

Noul post TV promovează emisiunile de cooking şi cele de călătorii. Va avea pe viitor şi vloggeri invitaţi. Conform documentelor depuse la CNA, LifeStyle TV va avea 95% producţii audiovizuale ale altor producători şi 5% producţie proprie.

Programele culturale au un procentaj de 40%, cele educative 5% şi 5% programe de informare. Investiţia anuală este de 230.000 de euro din fonduri proprii, iar bugetul anual este de 250.000 de euro.

De asemenea, viitorul post TV se va putea urmări la RCS-RDS, Vodafone (fostul UPC), Telekom şi INES.

Ionuţ Samoilă, patronul LifeStyle TV, în şedinţa CNA:

„Noul canal este un concept care pare repetitiv, documentare şi aşa mai departe. Ideea e de a avea un canal românesc care prezintă atât din lumea întreagă, cât şi din România lucruri care ne interesează.

Pentru a evita orice suspeciune, LifeStyle nu înseamnă cancan, ci doar informare, cunoaştere şi divertisment care place tuturor.

Din lista de programe am pus şi în prezentare. O să avem lecţii de gătit, prezentarea unor restaurante, curse de câini, lucruri pe care consider că românii le apreciază. Toate producţiile sunt noi, nu sunt mai vechi de 3-4 ani.

Vom încerca să producem şi noi mai multe programe, d.p.d.v tehnic sunt şi în HD şi în 4K. Pe final de an încercăm să lansăm şi canalul 4K.”

Dorina Rusu, membru CNA: „Aveţi contracte pentru achiziţionarea documentarelor?”

Ionuţ Samoilă: „Cam 45% din programele pe care nu le-am achiziţionat, dar le-am contractat, se referă la cooking. La bucătărie. Am lăsat mai larg acest program pentru că îmi doresc să ne adaptăm şi cerinţelor publicului pe care o va avea pe social media.

Am vrut să fie canalul culinar, dar am zis să lărgim viziunea. De aceea avem puţin din fiecare, în special gătit şi călătorii.

Digitalbroadcast asigura serviciul tehnic pentru canalul nou, ca şi pentru mooz şi Bollywood. Avem 4 oameni care se ocupă de programe şi suntem în căutarea altor liber-profesionişti care îşi doresc să îşi împartă producţiile lor video şi pe TV. Suntem în discuţii şi cu alţi vloggeri pe care vrem să îi aducem şi pe TV.”

Canalul LifeStyle TV a primit licenţa cu voturi în unanimitate din partea membrilor CNA.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vajaiac Iulia Vajaiac Iulia
    Cui ii pasa?
  • Obae Petrisor Obae Petrisor
    Pentru un dialog cât mai relevant, vă rog să postați doar comentarii care au legătură cu subiectul articolului. Altfel, comentariile vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.
  • M99 M99
    @syn: sfârșitul anului 2021 sau din 2022.

    În rest nu știu de ce sunt aprobate comentarii care nu au nici o legătură cu subiectul articolului.
  • Cutitescu Cutitescu
    Inutil e postul vostru pe toata luna ianuarie. Antenuta umilita maxim toata luna ianuarie.
    Marinica Namol Zero Barat !
  • Mile Mile
    Nu ma uit la postul vostru inutil
  • Cutitescu Cutitescu
    Dar la voi cand postacule antenist ? Sigur dupa Pro TV nu ?
    Si ti-am mai zis, o sa vezi 4K la Pro TV la Euro 2021. Pana atunci, poti sa plangi.
    Hi hi hi !
  • syn syn
    Cand incepe transmisia?
  • Mile Mile
    Cum nu e postaci la ei 4k cum se poate

Trimite un comentariu

sus