Skip to main content

Start la transformări. Show-ul Te cunosc de undeva! revine pe Antena 1

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Antena 1 a anunţat premiera sezonului 16 Te cunosc de undeva!. Show-ul prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi va debuta sâmbătă, 6 februarie, de la 20:00.

Publicitate

Noul sezon a adus şi vedete noi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

În juriu au rămas Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Ce au spus membrii juriului despre noul sezon

Andreea Bălan: „Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!”

Cristi Iacob: „Sezonul 16 va fi unul grozav. Concurenţii sunt foarte, foarte buni, sunt mulţi competitivi, oameni cu experienţa transforming show-ului, actori buni. Nici nu vreau să îmi amintesc cât de greu ne este în fiecare ediţie, atunci când trebuie să acordăm notele. Pentru că da, trebuie să o spun, pe cât de frumos este acest show, pe atât de îngrozitor de greu este de jurizat! De la actori aştept, iar pe ceilalţi îi aştept!”

Ozana Barabancea: „Am ştiut de la început că va fi o colaborare de lungă durată, pentru că Te cunosc de undeva! are tot ce îşi doreşte publicul. Divertisment, muzică live, voci bune, frumuseţe, umor, ce poate fi mai bun? Este show-ul perfect! Iar noii concurenţi...o combinaţie mai bună, nici că se putea! Vă invităm să vă petreceţi serile de sâmbătă în compania noastră şi nu veţi regreta!”

Aurelian Temişan: „La cum a debutat sezonul 16 pentru noi, căci am filmat deja câteva ediţii şi putem avea o privire de ansamblu, mi se pare a fi unul dintre cele mai tari sezoane de până acum, având în vedere că avem mulţi concurenţi noi şi niciunul nu se lasă. Chiar de la prima gală a transforming show-ului aceştia s-au alăturat celor vechi şi luptă umăr la umăr fără niciun fel de emoţie. Bravo lor, bravo nouă, bravo întregii echipe! Aşteptăm marea finală!”

CITEŞTE ŞI: FOTO. Te cunosc de undeva se pregăteşte de un nou sezon. Mirela Vaida, fiul lui Ştefan Bănică şi Pepe, printre vedetele anunţate

CITEŞTE ŞI: Antena 1 face Ziua Îndrăgostiţilor cu Delia, Cheloo şi Bendeac. iUmor revine cu un nou sezon

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Specialistu Specialistu
    Emisiunea este foarte asteptata ,nu va fi lider dar se va bate pentru primul loc de la egal la egal cu Survivir,Pro tv are locul 3 asigurat
  • Mile Mile
    Super, cata tristețe la alte posturi , filme de doi lei , la survivor e cam degeaba , câștigori deja aflați inainte aceeași echip
  • Flag Flag
    Nicio șansa in fata la survivor
    Antena1 are locul 3 asigurat!
  • syn syn
    Exact cum au spus majoritatea, antenuta a asteptat sa anunte PRO TV grila, si dupa incep si ei s-o anunte, ca sa nu si-o ia prea grav.
    PRO are primavara asta, patru zile de seriale/show-uri si 2 zile de filme foarte bune, unele in premiera.

Trimite un comentariu

sus