Skip to main content

BILANŢ. Câţi oameni din presă s-au programat la vaccinarea anti-Covid, până acum? Câteva mii

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

BILANŢ. Câţi oameni din presă s-au înscris la vaccinare? Etapa a doua de vaccinare a debutat de mai bine de o săptămână, iar Libertatea a făcut bilanţul programărilor până la acest moment, pe meserii.

Publicitate

Lucrătorii din mass-media se află pe locul şapte ca înscrieri. Nu mai puţin de 5.282 de jurnalişti au fost înscrişi de angajatori, iar 4.200 s-au şi programat pentru vaccinarea anti-Covid, conform datelor de la STS publicate de cotidianul coordonat de Cătălin Tolontan.

Aceste cifre nu includ şi angajaţii TVR şi RRA.


Materialul complet Libertatea, AICI


De altfel, Ringier, companie care deţine ziarele Libertatea şi GSP, a fost prima care a difuzat datele privind numărul angajaţilor înscrişi pentru vaccinare. Au fost înscrişi în platformă 178 de angajaţi din totalul de 438, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Reamintim că Prefectura Municipiului Bucureşti a anunţat că angajaţii din instituţiile media se pot vaccina contra virusului SARS-CoV-2 încă din etapa a doua de vaccinare, care a început recent.

FOTO. Tabelul cu clasamentul pe meserii al oamenilor înscrişi şi programaţi pentru vaccinarea anti-Covid (sursa: Libertatea)

CITEŞTE ŞI: Jurnalişti la VACCINARE. Câţi oameni a înscris Ringier, compania care deţine ziarele Libertatea şi GSP?

CITEŞTE ŞI: Start la vaccinare pentru oamenii din presă. Cei care fac teren şi se expun la Covid-19 se pot vaccina mai repede

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Ion
    Pai jurnalistii nu sunt vaccinati de serviciile unde au cartea de munca?

Trimite un comentariu

sus