Skip to main content

VIDEO. CTP, supărat din cauza unei burtiere de la Digi24: „Suntem jurnalişti sau ce dracu suntem?”

 
VIDEO. CTP, supărat din cauza unei burtiere de la Digi24: „Suntem jurnalişti sau ce dracu suntem?”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat aseară la Digi24 evenimentele din Statele Unite şi s-a supărat pentru o burtieră. În timp ce îşi spunea părerea cu privire la protestele din Washington, CTP a observat că pe o burtieră s-a scris „C.T.Popescu: Eu mă aşteptam la incidente”.

Publicitate

În momentul în care a sesizat acest lucru, gazetarul s-a supărat şi a început să îi certe pe cei responsabili de la Digi24.

„Domne, nu, nu puneţi de acolo! Titraţi acum pe ecran - C.T.Popescu: Eu mă aşteptam la incidente. Am pronunţat eu aşa ceva? O propoziţie tâmpită ca asta? Că mă aşteptam la incidente? Păi astea sunt incidente? Suntem jurnalişti sau ce dracu suntem? Acesta este terorism la nivel de stat”, a spus CTP în intervenţia în direct de la Digi24.

Televiziunile din România, Breaking News cu evenimentele din SUA

Imagini şocante din Statele Unite ale Americii au "spart" programele obişnuite ale posturilor de ştiri. Suporterii lui Donald Trump au intrat în Congres, acolo unde urma să aibă loc ultimul act care îl confirma ca preşedinte pe Joe Biden: Congresul ar fi validat, prin vot, noul preşedinte american.

"Democraţia, călcată în picioare", "America în pragul războiului civil", "S-au tras focuri de armă în Congres". Titluri şi imagini care nu au nevoie de niciun alt comentariu. Pe posturile de ştiri, dar şi pe TVR sau Prima TV.

Galerie FOTO - AICI.

VIDEO. Momentul când s-a supărat CTP în direct la Digi24

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    La noi cei care i-au sustinut pe cei care au protestat in strada - mai mult sau mai putin violent - pe 10 august, au ajuns la guvernare si fac / modifica legi ale justitiei. Ba chiar dau OG pe justitie, desi presedintele KWI le ceruse, cu ceva timp in urma, sa nu mai faca asa ceva !
  • Clinica de Trepanări Preventive Clinica de Trepanări Preventive
    "Suntem jurnaliști sau ce dracu suntem?"

    Nişte propagandişti *** în slujba sucursalei locale a sistemului globalist?

    Digi24, nu-l mai supăraţi pe tataie. Dacă se mai agită mult, îi plesneşte încă un vas de sânge la creier şi nu mai e loc în spitale şi pentru el. Poate doar la ***.
  • Mile Mile
    Bravo trump liberalii foarte slabe pe 10
  • Mile Mile
    Marius , lovitura a fost legile justitie
  • Gabriel Gabriel
    A fost pe naiba ca pe 10 august, o umflare tipica a presei a unui incident de rasu'plansu. Care oricum a fost provocat si intretinut de tabara care acum striga cat o tine gura de atacuri teroriste, tocmai ca sa aiba despre ce striga.
    Pacat.
    Pacat si de epoca Trump.
    Americanii isi merita soarta care sta sa vina cu noul presedinte.
  • Mile Mile
    ***
  • marius marius
    si unii si altii,urmareau sa dea lovituri de stat,doar ca la noi,jandarmeria si-a facut datoria.
  • mile mile
    marius, nu a fost ca nu a intrat nimeni in guvern sa ii alunge
  • marius marius
    a fost fix ce-a fost si-n 10 august,dar atunci,tonomatul pnl,n-a zis nimic

Trimite un comentariu

sus