Skip to main content

Jos cu ele! Nicuşor Dan renunţă la mesajele cu Primăria Bucureşti de pe autobuze. Pune reclame în loc

 
Foto | Nicusor Dan
Foto | Nicusor Dan

Jos cu mesajele puse în mandatul Gabrielei Firea. Nicuşor Dan, primarul Bucureştiului, anunţă că va renunţa la inscripţiile cu Primăria Capitalei de pe autobuze şi tramvaie. În locul acestora vor fi puse reclame.

Publicitate

„N-am înţeles niciodată de ce s-a decis aşa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalităţii fostului primar”, a scris Dan, pe Facebook, cu privire la mesajele de pe autobuze.

Este vorba despre însemnele cu Primăria Capitalei sau Consiliul General al Municipiului Bucureşti, de pe vehiculele STB.

Totodată, edilul a anunţat că „spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale”. Acesta a continuat:

„Vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenţii economici privaţi care îşi doresc reclamă în spaţiul public”, potrivit aceleiaşi postări.

Postarea lui Nicuşor Dan

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Bravo, Nicusor! Si bravo si pentru V. Voiculescu la MS. Uite ca e posibila o oarecare intoarcere la normalitate atunci cand reusesc sa ajunga in functii-cheie oameni normali la cap si nu smecheri, corupti sau, mai rau, prosti.
  • ando22 ando22
    Firea a atârnat chestiile alea de autobuze ca să pară ca le-a cumpărat ea cu bani de la Pandele și să-și extindă cultul personalității. Foarte bine a făcut noul primar ca le-a dat jos.
  • Coco Coco
    Hai ca aia era deja o mizerie să scrie pe autobuze "consiliul general al municipiului București". Ca doar nu au cumpărat din banii lor aduși de acasa. Foarte bine ca au dat mizeria aia jos.
  • didi didi
    bravo nicusor! ai doar activitati de primar general! salvezi case darapanate si cureti geamurile autobuzelor! sa ia exemplu de la tine si primarii din alte orase, gen barcelona, paris, berlin etc. ce curatenie, ce apa calda, ce caldura in miez de iarna, asta sunt mofturi de imbuibati! noi trebuie sa protejam istoria, care nu e asa, inseamna case particulare in ruina si sa ne protejam autobuzele.
  • geo geo
    Băi, nene, esti culmea. Care-i treaba cu presupusul cult al personalității ? Pe autobuze scria numele institutiei care a dat banii pentru achizitia acestora, nu numele fostului primar !
  • An An
    Penibilul penibilului e sa le dai jos cand deja s-a platit pt acest lucru... Cand s-a creat si platit logo-ul pentru Bucuresti s-a decis utilizarea acestei identitati grafice su promovarea pe oriunde se poate promova acest lucru... Faptul ca scria Primaria Bucuresti si nu denumirea vreunui primar nu deranja cu absolut nimic... Cand nu ai ce face vi cu lucruri dastea de deminstrative...
  • Cristi Cristi
    este o decizie normală

Trimite un comentariu

sus