Skip to main content

Continuă tradiţia. Kanal D aduce un nou serial turcesc în 2021

 
Foto: Presnario.tv
Foto: Presnario.tv

Continuă tradiţia la Kanal D şi în 2021. Postul Dogan programează în curând serialul turcesc „Hercai”, care are în prim-plan o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare.

Publicitate

Printre actorii serialului se numără Ebru Şahin (Reyyan), cea care a interpretat rolul Hira, din “Preţul Fericirii”, şi Akın Akınözü (Miran), cel care a fost în rolul Ivan Ali, din “Kosem”, dar şi pe Feride Çetin (Zehra), cea care a interpretat rolul Çiçek Baldar, din “Dragoste şi pedeapsă”, şi Serdar Özer (Cihan), actorul care a dat viaţă personajului Maksut, în serialul “Ziua în care mi s-a scris destinul”.

VEZI mai multe DETALII despre SERIAL, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anais carauleanu anais carauleanu
    in ultima timp kanald transmite cite o jumatate din intregul serial, iar dupa ce uitam despre ce este vorba in respectivul serial isi aduc aminte si-l reaiau( zzzuleya, pretul fericirii etc) acelasi lucru se intaampla accccumsi cu prizoniera razboiului. nu le mai transmiteti daca nu aveti tot serialul cumparat. va bateti joc de telespectatorii dvs.
  • Melek Melek
    Numai seriale vechi difuzeaza,nimic din cele noi care au actiune si povesti frumoase ,cu tineri si mai de actualitate!!!Kanal d difuzeaza in Romania numai seriale ce nu au audienta in Turcia,si care sunt transmise pe alte canale !!!
  • Adi Adi
    Ce sunt producțiile astea așa proaste???? Unde sunt serialele de altădată? Cum erau Asi, La umbra teilor, Stapana inimii, Tradarea, În dragoste și în război, Suleyman Magnificul, Dragoste și ura. Sa înțelegem ca de acum înainte așa ne veți trata, cu astfel de seriale proaste? De ce nu ne spuneți ce se întâmplă cu serialele turcesti de valoare?!!!!!
  • Parvulescu Gabriela Parvulescu Gabriela
    Foarte bine a spus IulI. Toate serialele turcesti au ajunsese semene ca doua picături de apa, numai titlul diferă. Și se mai face și mare tam-tam de ratingul mare pe care îl au la turci. Eu cred ca ni se dau intenționat cele mai slabe seriale, ca deh! Sunt mai ieftine !!!!!
  • geo geo
    Desi scenariul este inspirat din aceeasi poveste clasica, serialul pare sa fie interesant. Ar fi fost util sa ii intrebati pe cei de la Kanal D cand va intra noul serial pe post.
  • Iuli Iuli
    Altă Mărie, dar cu aceeași pălărie. Așa și aceste seriale Turcești, fiecare are la bază aceeași poveste și dramă, nimic diferit:))
    Mă întreb oare telespectatorii Kanal D își dau seama când se schimbă serialul sau se uită non-stop și nu își dau seama? Noroc cu textul din dreapta sus că spune numele serialului

Trimite un comentariu

sus